Δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμoύ από τον όμιλο VNK Capital

Ο όμιλος VNK Capital, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του στην Κύπρο και του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που ακολουθεί με συνέπεια, προσέφερε ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό αξίας πέραν των €10.000 προς τον Σύνδεσμο Φίλων Νεφροπαθών Λεμεσού.
 
Το πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας του ομίλου εστιάζει στους τομείς της παιδείας, της υγείας και του αθλητισμού και η προσφορά με κάθε δυνατό τρόπο στην κοινωνία της Κύπρου αποτελεί προτεραιότητα.
 


Στόχος της δωρεάς των δύο υπερσύγχρονων ζυγαριών αιμοκάθαρσης, οι οποίες διατέθηκαν στη Νεφρολογική Κλινική του Γ. Ν. Νοσοκομείου Λεμεσού, είναι η αναβάθμιση των προσφερόμενων ιατρικών υπηρεσιών προς τους πάσχοντες από χρόνια νεφρική ανεπάρκεια. Εκ μέρους του ομίλου VNK Capital, στην τελετή παράδοσης παρευρέθηκαν ο διευθυντής της SEA Medical Health Clinic κ. Απόστολος Λέτσιος και ο κ. Δήμος Δήμου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ομίλου.
 
Το νοσοκομείο εκπροσώπησαν ο διευθυντής κ. Χρίστος Νικολάου, ο προϊστάμενος της Νεφρολογικής Κλινικής νεφρολόγος Δρ. Άριστος Μιχαήλ, ο νεφρολόγος Δρ. Λουκάς Δαμιανού, καθώς και άλλα μέλη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου. Την επιτροπή του Συνδέσμου Φίλων Νεφροπαθών Λεμεσού εκπροσώπησε η πρόεδρος κ. Κλαίρη Ιωάννου και άλλα μέλη του συνδέσμου.
 


Ο κ. Λέτσιος ανάφερε ότι ο όμιλος VNΚ Capital, αφουγκραζόμενος τα προβλήματα της κυπριακής κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιείται, θέλησε να στηρίξει το σπουδαίο έργο του Παγκύπριου Συνδέσμου Νεφροπαθών. «Ευχόμαστε τα δύο μηχανήματα που παραδίδουμε σήμερα να συνεισφέρουν, ώστε να λειτουργήσει άμεσα η επέκταση της Νεφρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Λεμεσού και υποσχόμαστε ότι ο όμιλός μας θα εξακολουθήσει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των συνανθρώπων μας», πρόσθεσε.
 
«Ευχαριστούμε από καρδιάς τον όμιλο VNK Capital για την ευγενική του χορηγία και για τη δύναμη που δίνει στο σύνδεσμό μας να συνεχίσει την εθελοντική του δράση, με σκοπό την καλύτερη δυνατή φροντίδα των νεφροπαθών», τόνισε η κ. Κλαίρη Ιωάννου.
 
SEA Medical Health Clinic
 
Η SEA Medical Health Clinic, εταιρεία του ομίλου VNK Capital, λειτουργεί κλινική στη Μύκονο, προσφέροντας υψηλού επιπέδου διαγνωστικές και πρωτοβάθμιες υπηρεσίες υγείας, τόσο στους μόνιμους κατοίκους όσο και στους τουρίστες που επισκέπτονται το νησί. Η Sea Medical προτίθεται να λειτουργήσει Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης, προσφέροντας υπηρεσίες αιμοκάθαρσης στους πάσχοντες από χρόνια νεφρική ανεπάρκεια ασθενείς του νησιού, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα σε νεφροπαθείς από οποιοδήποτε μέρος του πλανήτη να συνδυάσουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες αιμοκάθαρσης  με αντίστοιχου υψηλού επιπέδου τουριστικές υπηρεσίες.

 

 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor