Γιαγιά μου… σ’ ευχαριστώ!

Με έντονο το αίσθημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου, γνωστή για τα προϊόντα ΑΛΑΜΠΡΑ και «Η ΓΙΑΓΙΑ», ανακοινώνει την έναρξη της εκστρατείας «Γιαγιά μου… σ’ ευχαριστώ» σε συνεργασία με τις Υπεραγορές Παπαντωνίου, για ενίσχυση της κοινωνικής ευημερίας των ηλικιωμένων συνανθρώπων μας. 
 
Η εκστρατεία έχει ως στόχο να τιμήσει την πολύτιμη σχέση και τους δυνατούς δεσμούς που έχει κάθε Κύπριος καταναλωτής με τη γιαγιά του, εκφράζοντας ένα τεράστιο «ευχαριστώ», για όλα όσα προσφέρουν καθημερινά σε κάθε κυπριακή οικογένεια.
 
Η όλη ενέργεια είναι εμπνευσμένη από τη ζωή και τη δράση της αείμνηστης γιαγιάς Κακουλούς, από την οποία πήρε και το όνομά της η γκάμα γαλακτοκομικών προϊόντων Αλάμπρα «Η ΓΙΑΓΙΑ», ενώ απώτερος σκοπός της υλοποίησής της είναι η οικονομική ενίσχυση του Μελάθρου Αγωνιστών της ΕΟΚΑ. Συγκεκριμένα, από 1η μέχρι 10 Ιουλίου στις Υπεραγορές Παπαντωνίου, αγοράζοντας αϊράνι και γιαούρτι «Η ΓΙΑΓΙΑ», θα προσφέρονται στο Μέλαθρο €0.10 ανά τεμάχιο και με αγορές αναρής και χαλλουμιού «Η ΓΙΑΓΙΑ», θα προσφέρονται €0.50 ανά κιλό.
 
Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι η Γαλακτοβιομηχανία Α/ΦΟΙ Πέτρου θα συνεχίσει να στηρίζει έμπρακτα όλες τις γιαγιάδες της Κύπρου, για όλα εκείνα τα ανεκτίμητα που προσφέρουν ακούραστα στον τόπο μας, συντηρώντας ταυτόχρονα τις παραδοσιακές αυθεντικές συνταγές της γιαγιάς Κακουλούς που όλοι έχουν δοκιμάσει και αγαπήσει για 35 και πλέον χρόνια.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor