Την αριστεία στην εκπαίδευση προάγει η AstroBank

Τη στήριξή της στη νέα γενιά και την τοπική κοινωνία συνεχίζει να αποδεικνύει έμπρακτα η AstroBank. Στο πλαίσιο τελετής βράβευσης για φοιτητές και φοιτήτριες της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κύπρου, που διακρίθηκαν για τις υψηλές επιδόσεις τους κατά την ακαδημαϊκή χρονιά 2018 – 2019, η Τράπεζα απένειμε το χρηματικό «Βραβείο AstroBank», στις φοιτήτριες του Τμήματος Οικονομικών Στυλιανού Στέλλα και Χατζηστεφάνου Δημητριάνα.  

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 24 Ιουνίου 2019, στο Αμφιθέατρο «Νίκος. Κ. Σιακόλας». Εκ μέρους της AstroBank, το βραβείο απένειμε ο Product Manager της Υπηρεσίας Marketing κ. Αλέξης Στεφανίδης. Σε δηλώσεις του, ο κ. Στεφανίδης σημείωσε πως βασικός πυλώνας του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας είναι η στήριξη της νέας γενιάς και της τοπικής κοινωνίας. «Επένδυση στη νέα γενιά σημαίνει πνοή για την κοινωνία, σημαίνει επένδυση στο μέλλον της χώρας. Η προσήλωση στην αριστεία βρίσκεται στον πυρήνα των αξιών και των αρχών της AstroBank», ανέφερε.  

H AstroBank συγχαίρει τους φοιτητές και τις φοιτήτριες, που με την επιμέλεια και την αφοσίωση που επέδειξαν κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να θέσουν τον πήχη ψηλά. Τα επιτεύγματά τους να αποτελούν εφαλτήριο για την επίτευξη των μελλοντικών τους στόχων. 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor