Στηρίζουμε τον σύνδεσμο «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» , αγοράζοντας προϊόντα ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους, το οποίο ακολουθούν με συνέπεια και αίσθημα κοινωνικής προσφοράς, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεχίζουν να ενισχύουν συνδέσμους με φιλανθρωπική δράση. 
 
Η νέα ενέργεια αφορά την πώληση των προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και θα διαρκέσει για ολόκληρο τον Ιούλιο. Στο τέλος της εκστρατείας, το 1% των συνολικών εσόδων από τις πωλήσεις των προϊόντων ΑΛΦΑΜΕΓΑ θα διατεθεί στον παγκύπριο σύνδεσμο για παιδιά με καρκίνο και συναφείς παθήσεις «Ένα Όνειρο Μια Ευχή».
 

Με κάθε ευκαιρία, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ στηρίζουν το έργο του συγκεκριμένου συνδέσμου, τα μέλη και οι φίλοι του οποίου προσφέρουν τις υπηρεσίες τους εθελοντικά για την επίτευξη των σκοπών του. Η δραστηριότητα του συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή» εστιάζει στην εκπλήρωση των ευχών των καρκινοπαθών παιδιών, την οικονομική υποστήριξη των οικογενειών τους και την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης, τόσο στα παιδιά όσο και στο οικογενειακό τους περιβάλλον.
 
Η κοινωνία αποτελεί έναν από τους πυλώνες δράσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά, οι Υπεραγορές συνδράμουν το έργο φιλανθρωπικών ιδρυμάτων και οργανισμών της Κύπρου που φροντίζουν συνανθρώπους μας, οι οποίοι βρίσκονται σε ανάγκη.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor