Ice: Πετάξτε καλύτερα με το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας της Emirates

Η Emirates πηγαίνει την ψυχαγωγία στα… ουράνια, χάρη στο ice, το βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας που προσφέρει στους Κύπριους επιβάτες της εταιρείας μια μοναδική -εν πτήσει- εμπειρία στα 40.000 πόδια. 
 
Οι ταξιδιώτες που αναχωρούν από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και συνδέονται με τον υπόλοιπο κόσμο μέσω της Emirates, μπορούν να διαλέξουν μέσα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών ψυχαγωγίας στις οποίες περιλαμβάνεται ελληνική μουσική - από τον θρυλικό συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη μέχρι τις  σύγχρονες ποπ επιτυχίες- αλλά και ταινίες, όπως η πρόσφατα βραβευμένη κυπριακή ταινία Smuggling Hendrix. Με περισσότερα από 4.000 κανάλια, το ice επιτρέπει στους επιβάτες να αποφασίσουν για την ψυχαγωγία τους ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών ενώ είναι στον αέρα!

Η μουσική είναι απαραίτητη κατά τη διάρκεια της πτήσης και η Emirates δίνει τη δυνατότητα για έναν καλύτερο προγραμματισμό. Πριν το ταξίδι, οι επιβάτες της Emirates έχουν τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τις δικές τους λίστες αναπαραγωγής μέσω της αντίστοιχης εφαρμογής της εταιρείας και στη συνέχεια να τις συγχρονίσουν όσο βρίσκονται μέσα στο αεροσκάφος.

Οι επιβάτες της μεγαλύτερης διεθνούς αεροπορικής εταιρείας στον κόσμο μπορούν να παρακολουθήσουν ταινίες, να παίξουν παιχνίδια και να ακούσουν μουσική, ανεξάρτητα από τις γλώσσες που μιλούν, αφού το ice προσφέρει επιλογές μετάφρασης και μεταγλώττισης. Κατά τη διάρκεια της πτήσης, οι ταξιδιώτες μπορούν να καθήσουν αναπαυτικά, να χαλαρώσουν και να απολαύσουν την αγαπημένη τους blockbuster ταινία, σα να βρίσκονται στο δικό τους, ιδιωτικό κινηματογράφο, μέσα από μια μεγάλη γκάμα ταινιών.
Όσοι αγαπούν τα σπορ μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα ζωντανά χάρη στις ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές που προσφέρει το ice live TV. Η Emirates λάνσαρε πρόσφατα το "Stadium in the Sky" μέσα από το οποίο οι επιβάτες απόλαυσαν τον τελικό του UEFA Europa League, τον τελικό του Champions League, τους τελικούς του NBA, το Γαλλικό Open και τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, ζωντανά μέσα από το Sport 24, στα 40.000 πόδια.

Η εν πτήσει υπηρεσία ψυχαγωγίας της Emirates έχει να προσφέρει κάτι σε όλους τους επιβάτες: Εκτός από τις ταινίες, οι ταξιδιώτες μπορούν να ενημερώνονται για τις ειδήσεις, τον καιρό αλλά και να λαμβάνουν χρήσιμες πληροφορίες για την πτήση. Αν είστε λάτρεις της αεροπλοΐας, μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία της πτήσης σας στον κινούμενο χάρτη και να δείτε τη Γη από τα 40.000 πόδια με τις εξωτερικές κάμερες του αεροσκάφους. Επιπλέον, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο προσφέρει μαθήματα LinkedIn Learning στο ice, με δωρεάν μαθήματα, διάρκειας 20 λεπτών ως και άνω των δύο ωρών, που καλύπτουν θέματα όπως ηγεσία, οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων και μάρκετινγκ.

Η Emirates παραμένει αφοσιωμένη στην υπόσχεσή της "Fly better" και προσφέρει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να κάνουν την πτήση τους όσο πιο ευχάριστη και διασκεδαστική γίνεται μέσω του ice.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor