Θριαμβευτική νίκη της Hyundai στο Ράλι Σαρδηνίας

Δελτίο Τύπου  24/06/2019 14:20
Θριαμβευτική νίκη της Hyundai στο Ράλι Σαρδηνίας

Θριαμβευτική νίκη της Hyundai στο Ράλι Σαρδηνίας

Δελτίο Τύπου  24/06/2019 14:20

Την τρίτη φετινή νίκη της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι WRC εξασφάλισε μετά από ένα δραματικό αγώνα η Hyundai. Οι Dani Sordo και Carlos del Barrio κατέκτησαν την πρώτη θέση, αφού μέχρι και την ειδική διαδρομή Power Stage βρίσκονταν στη δεύτερη, παίρνοντας τα ηνία από τον Ott Tänak ο οποίος αντιμετώπισε προβλήματα.

RELATED ARTICLES


Τη μεγάλη νίκη πλαισίωσαν οι Andreas Mikkelsen και Anders Jaeger-Amland που κατέκτησαν την τρίτη θέση, χαρίζοντας πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα. Η τρίτη νίκη στο Ράλι Σαρδηνίας μεγαλώνει ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τον δεύτερο στη βαθμολογία κατασκευαστών, στους 46 βαθμούς.

Ο Thierry Neuville διατήρησε την τρίτη θέση στη βαθμολογία των οδηγών, με 143 βαθμούς, μόλις τρεις πίσω από τον δεύτερο και επτά από τον πρώτο, με έξη αγώνες να απομένουν για να ολοκληρωθεί η αγωνιστική χρονιά.
 

toyotasardinia2

 

Ο Διευθυντής της ομάδας Hyundai MotorSport Andrea Adamo, δήλωσε σχετικά: “Προσωπικά, μου είναι ακόμα δύσκολο να συνειδητοποιήσω ότι κερδίσαμε αυτόν τον αγώνα. Καταφέραμε να αγωνιστούμε με τα λιγότερα δυνατά προβλήματα, ακολουθώντας συντηρητική τακτική.

Ένας συνδυασμός από συμβάντα μας κράτησε στην αρχή μακριά από σοβαρές διεκδικήσεις αλλά στο τέλος βρήκαμε τον ρυθμό μας και δώσαμε πολλές δυνάμεις στην τελευταία ειδική διαδρομή. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τη μεγάλη νίκη”.
 

toyotasardinia3

 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας