Το πρόγραμμα κοινωνικής αλληλεγγύης ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της Χαραλαμπίδης Κρίστης παρέδωσε το έργο αναβάθμισης της γειτονιάς των Αγίων Ομολογητών

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019, η Χαραλαμπίδης Κρίστης μέσω του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης της εταιρείας, ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, πραγματοποίησε σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκωσίας, στην Πλατεία Πλατάνου στους Άγιους Ομολογητές την παράδοση του έργου αναβάθμισης της γειτονιάς Αγίων Ομολογητών, «Ανθρώπινες Γειτονιές - Άγιοι Ομολογητές». 

Στις 14 Φεβρουαρίου, η Χαραλαμπίδης Κρίστης παρουσίασε τη δράση του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης και έμπρακτης προσφοράς της εταιρείας ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ,  «Ανθρώπινες Γειτονιές», με σημείο αναφοράς και επίκεντρο τη γειτονιά των Αγίων Ομολογητών, γενέτειρα της γαλακτοβιομηχανίας, το 1945. Η  συγκεκριμένη δράση χρηματοδοτήθηκε, από το κυπριακό Love Brand, το γαλατάκι της Χαραλαμπίδης Κρίστης και τις πωλήσεις της συλλεκτικής συσκευασίας του, που απεικόνιζε τους πρωταγωνιστές της  κινηματογραφικής ταινίας «Βουράτε Γειτόνοι». 

 

Σε διάστημα μικρότερο των 6 μηνών, το έργο ολοκληρώθηκε σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκωσίας και ο πυρήνας των Αγίων Ομολογητών, παραδόθηκε στους πολίτες, πλήρως αναβαθμισμένος, ακολουθώντας ειδικό σχέδιο βελτίωσης και εξωραϊσμού της γειτονιάς, με ανακυκλώσιμα υλικά και φωταγώγηση, με ενεργειακό φωτισμό,  παγκάκια πλαισιωμένα από ανθοδόχους και ασφαλτόστρωση.  H γειτονιά των Αγίων Ομολογητών είναι πλέον περιβαλλοντικά πιο φιλική και οικιστικά πιο ανθρώπινη, τόσο για την καθημερινότητα των κατοίκων όσο και των επισκεπτών της. 

Πιο συγκεκριμένα, μέσα από το πρόγραμμα ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ της Χαραλαμπίδης Κρίστης και τη δράση του προγράμματος «Ανθρώπινες Γειτονιές»,  αναβαθμίστηκε αισθητικά και λειτουργικά η περιοχή από την εκκλησία Αγίων Ομολογητών μέχρι την Πλατεία  Πλατάνου. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν είναι φιλικά προς το περιβάλλον, ενώ και η αισθητική τους δένει αρμονικά με τον παραδοσιακό χαρακτήρα της περιοχής. Η Χαραλαμπίδης Κρίστης, στο πλαίσιο της δράσης «Ανθρώπινες Γειτονιές»  παρενέβη εικαστικά και στα εγκαταλελειμμένα κτίρια στην κύρια αυτή οδό των Αγίων Ομολογητών. 

Ο αγαπητός τραγουδιστής Σταύρος Κωνσταντίνου μέσα από έναν συμβολικό μελωδικό χαιρετισμό, ερμήνευσε  a capella το φημισμένο τραγούδι «Πλάτανος». Τέλος, η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με ξενάγηση στο έργο και στη συνέχεια παρατέθηκε δείπνο για τους προσκεκλημένους  στο «Αχίλλειο». 


Ο Προέδρος Διοικητικού Συμβουλίου της Χαραλαμπίδης Κρίστης, κ Χαραλαμπίδης σε σύντομο χαιρετισμό του σημείωσε: “ Το σημερινό έργο που παραδίδουμε,  στο πλαίσιο της δράσης «Ανθρώπινες Γειτονιές» του προγράμματος κοινωνικής αλληλεγγύης της εταιρείας μας ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ, καταγράφει την απόφαση και τη σταθερή δέσμευσή μας να ανταποδίδουμε την καθημερινή εμπιστοσύνη των Κύπριων καταναλωτών μας, στον τόπο μας, στην κοινωνία μας, στη γειτονιά μας». 
 
 
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Λευκωσίας κ. Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης σημείωσε «η εταιρεία Χαραλαμπίδης Κρίστης. με αυτή τη γενναιόδωρη χορηγία συμπορεύεται μαζί με τον Δήμο Λευκωσίας στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην ιστορική γειτονιά των Αγίων Ομολογητών. Η συμβολή της εταιρείας στις προσπάθειες υλοποίησης έργων περιβαλλοντικής αναβάθμισης του πυρήνα των Αγίων Ομολογητών είναι ιδιαίτερα 
σημαντική ».
 

#Symmetochi#GinomasteKaliteroi

 

 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor