Ζήσε από κοντά την εμπειρία του Τελικού Starbucks Barista Championship 2019

Η αποκορύφωση της μοναδικής εμπειρίας Starbucks θα περιμένει τους λάτρεις του καφέ την Τετάρτη 26 Ιουνίου, λίγο μετά τις 18.00 στο κατάστημα Starbucks στο Nicosia Mall. 

Ο συναρπαστικός τελικός Starbucks Barista Championship, του διαγωνισμού δεξιοτεχνίας, γνώσεων και πάθους για την  παρασκευή καφέ, θα είναι ανοιχτός για όλους όσους αγαπούν τον καλό καφέ και φυσικά τα Starbucks. Φέτος, οι λάτρεις του καφέ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από κοντά όλες τις δοκιμασίες που θα αναδείξουν τον νικητή ή τη νικήτρια, ανάμεσα στους 3 φιναλίστ, ενθαρρύνοντάς τους σε κάθε τους βήμα.  Παρουσιαστής της εκδήλωσης θα είναι ο αγαπημένος πανελίστας Χάρης Παπαθεοχάρους. 
 

 

Οι 3 διαγωνιζόμενοι θα ξεδιπλώσουν  στην κριτική επιτροπή  την «δική τους προσωπική σχέση» με τον καφέ (πάθος – γνώσεις - δεξιοτεχνία) μέσα από μια σειρά δοκιμασιών: 

•    Τις γνώσεις και το πάθος τους για τον καφέ, παρουσιάζοντας ένα coffee tasting με την μέθοδο του Pour Over 
•    Τη δεξιοτεχνία στην τέχνη του Latte Art παρασκευάζοντας 4 Caffé Latte, στα οποία θα εμφανίζονται διαδοχικά όλα τα σχέδια (layered heart, rosetta, tulip, swan)
•    Την ικανότητά τους να παρουσιάσουν ένα δικό τους ρόφημα και να εμπνεύσουν και άλλους barista, μεταδίδοντας τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό τους σε ό,τι κάνουν   
 

 

Επιπλέον, οι φιναλίστ θα μοιραστούν με το κοινό μια προσωπική ιστορία, με γνώμονα την αποστολή των Starbucks «να εμπνέουν και να καλλιεργούν το ανθρώπινο πνεύμα, ένα άτομο, ένα φλιτζάνι καφέ και μία γειτονιά κάθε φορά».

Όσοι, λοιπόν, επιθυμείτε να ζήσετε αυτή την ξεχωριστή εμπειρία, να γίνετε μέλος της ομάδας των Starbucks και να γιορτάσετε μαζί τους την ανάδειξη του επόμενου Barista Championship 2019, ραντεβού στο κατάστημα Starbucks στο Nicosia Mall 26/6/2019 μετά τις 18.00! 
 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor