Το Grimbergen Abbey επισκέφθηκε η ομάδα της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς με εκλεκτούς συνεργάτες

Σε ένα ξεχωριστό μεσαιωνικό μοναστήρι με πάνω από 900 χρόνια παράδοση στην μπύρα, είχαν την ευκαιρία να παραβρεθούν από την Κύπρο μια ομάδα επαγγελματιών του χώρου εστίασης, μετά από πρωτοβουλία της Φώτος Φωτιάδης Διανομείς. 
 
Πρόκειται για το Αββαείο του Grimbergen στο Βέλγιο, στο οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο ένα μοναδικό Event, με καλεσμένους από όλες τις χώρες στις οποίες διανέμεται η μοναστηριακή μπύρα Grimbergen. Ανάμεσα στους καλεσμένους περιλαμβάνονταν δημοσιογράφοι, ιδιοκτήτες και διευθυντές από επιλεγμένα bar/ pub καθώς επίσης και beer sommeliers.
 


Οι πατέρες του Αββαείου άνοιξαν τις πόρτες τους και υποδέχτηκαν τους επισκέπτες, μεταξύ των οποίων και οι οκτώ Κύπριοι. Μέσα από ξεναγήσεις και δραστηριότητες, οι επισκέπτες έζησαν μια μοναδική εμπειρία, γνώρισαν την αυθεντική γεύση της μπύρας, έμαθαν τις λεπτομέρειες για τα συστατικά της, γεύτηκαν τις  παραλλαγές της και γνώρισαν το brand στον πυρήνα του.
 
Η ιστορία του Αββαείου του Grimbergen είναι βαθιά χαραγμένη μέσα στο χρόνο. Το Αββαείο καταστράφηκε ολοσχερώς και αναζωπυρώθηκε μέσα από τις στάχτες του τρεις φορές, έτσι οι πατέρες υιοθέτησαν το φοίνικα ως το έμβλημά τους και ως σύμβολο της παντοτινής αναγέννησης.
 
Οι ειδικοί στην μπύρα εκτιμούν ιδιαίτερα αυτήν την μοναστηριακή μπύρα. Η αυθεντική της γεύση παραμένει αμετάβλητη για περισσότερα από 900 χρόνια και χαρακτηρίζεται από πολλά αρώματα και απρόσμενες γεύσεις που αποκαλύπτονται σε κάθε γουλιά.
 
Η μπύρα Grimbergen διατίθεται στην κυπριακή αγορά από την Φώτος Φωτιάδης Διανομείς σε 3 παραλλαγές: Blonde, Double και Blanche.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor