Stella Artois: Αυτό το καλοκαίρι μας χαρίζει τις εμπειρίες που αξίζει να απολαύσουμε

Είναι κάποιες εμπειρίες που αξίζει να τις ζήσεις έστω μια φορά. Η αγαπημένη μας premium lager αυτό το καλοκαίρι μας χαρίζει την ευκαιρία να τις απολαύσουμε. 

Με το μότο ‘Worth Savoring’ η Stella Artois μας καλεί να ζήσουμε τις εμπειρίες εκείνες που θα γίνουν οι καλύτερές μας αναμνήσεις, να υψώσουμε τα ποτήρια μας σε όσα αξίζει να μοιραζόμαστε με αυτούς που αγαπάμε. 

Με ένα διαγωνισμό για όλο το μήνα Ιούνιο και μέχρι και τις 11 Ιουλίου, η Stella Artois χαρίζει την ευκαιρία σε έναν μεγάλο τυχερό να ταξιδέψει με ένα αγαπημένο του πρόσωπο στο Βέλγιο, ενώ άλλοι 4 τυχεροί θα κερδίσουν διπλές προσκλήσεις για μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στις 19 Ιουλίου, στο Marina Beach στη Λεμεσό. 
Όλοι μπορούν να συμμετέχουν καταχωρώντας τον κωδικό που θα βρουν στις εξάδες Stella Artois από τις υπεραγορές Alphamega, στο stellaartoiscyprus.com. Επίσης, όλοι μας θα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε επιπλέον κωδικούς για τον διαγωνισμό, κάθε φορά που την απολαμβάνουμε στα γνωστά στέκια των πόλεων. 
Η μεγάλη κλήρωση που θα αναδείξει τους 5 συνολικά νικητές θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου. 

Το ξεχωριστό δείπνο στο πλαίσιο της μοναδικής γαστρονομικής εμπειρίας που θα παραθέσει η Stella Artois στις 19 Ιουλίου στο Marina Beach στη Λεμεσό, αναμένεται να αποτελέσει το event του καλοκαιριού. Η lager που μας έχει συνηθίσει σε απολαύσεις μικρές και μεγάλες προετοιμάζει ένα «ξύπνημα των αισθήσεων», μέσα από ιδιαίτερες γεύσεις, άψογα εναρμονισμένες με τη δική της, όπως την ξέρουμε και αγαπάμε. Τη Stella Artois φέρνει κοντά μας ο επίσημος διανομέας Senaga Trading Ltd.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/StellaArtoisCy
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor