Όμιλος VNK Capital: Προσφέρει τεχνολογικό εξοπλισμό στο Λανίτειον Λύκειο Λεμεσού

Στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του, ο όμιλος VNK Capital προχώρησε την Πέμπτη 16/05 στην παράδοση τεχνολογικού εξοπλισμού στο Λανίτειον Λύκειο Λεμεσού. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί μέρος του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας του ομίλου όσον αφορά τον τομέα της παιδείας, ενώ η σχετική δραστηριότητά του εστιάζει επίσης στους τομείς της υγείας, του αθλητισμού και του πολιτισμού. 

Με στόχο την ενίσχυση των υποδομών του Λανιτείου Λυκείου Λεμεσού και λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες του, ο όμιλος VNK Capital χρηματοδότησε την αγορά συγκεκριμένου τεχνολογικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση της αίθουσας ηλεκτρονικών υπολογιστών μηχανικών δικτύου (CISCO NETWORK ENGIΝEERS) του σχολείου. Για την αγορά του εξοπλισμού δαπανήθηκαν €10.000, τα οποία καλύφθηκαν εξ ολοκλήρου από τον όμιλο VNK Capital.

Εκ μέρους του ομίλου, στην τελετή παράδοσης του εξοπλισμού παρευρέθηκαν ο κ. Δήμος Δήμου, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της εταιρείας, και ο κ. Ανδρέας Καρεκλάς, διευθυντής διαχείρισης κίνδυνων και συμμόρφωσης, οι οποίοι εξέφρασαν τη χαρά τους για τη συμμετοχή του ομίλου VNK Capital στην περαιτέρω διεύρυνση των εκπαιδευτικών δυνατοτήτων του Λανιτείου Λυκείου. 

Ο κ. Γιώργος Ιωσηφίδης, διευθυντής του Λανιτείου Λυκείου Λεμεσού, ευχαρίστησε τον όμιλο VNK Capital για την ευγενική χορηγία του, τονίζοντας ότι με τον συγκεκριμένο εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας θα δώσει περισσότερες ευκαιρίες στους μαθητές να εξελίξουν τις δεξιότητές τους και να πέτυχουν ακόμα καλύτερες επιδόσεις στο μάθημα την ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Ακολούθως, η κ. Σωτηρούλα Λοϊζίδου, υπεύθυνη της αίθουσας μηχανικών δικτύου (CISCO NETWORK ENGINEERS), ευχαρίστησε με τη σειρά της τον όμιλο VNK Capital και εξήγησε στους εκπρόσωπους του τη χρησιμότητα του εξοπλισμού.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor