10 χρόνια Syoss με 10 λαμπερές κομμώσεις

Σε μια πρωτότυπη εκδήλωση και άκρως εορταστικό κλίμα, το Syoss γιόρτασε 10 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην αγορά. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 14 Μαΐου παρευρέθηκαν δεκάδες εκπρόσωποι των media και influencers οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ομάδα του Beauty Care της Henkel και να ενημερωθούν για τα νέα προϊόντα καλλυντικών μαλλιών Syoss. 
 
Τιμώντας τα 10 χρόνια του κορυφαίου brand, η GPM-Henkel διοργάνωσε ένα ξεχωριστό διαγωνισμό γεμάτο στυλ και λαμπερά μαλλιά. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 10 στελέχη των μέσων ενημέρωσης και 10 influencers. Οι 10 διαγωνιζόμενοι αφού χτενίστηκαν σε 10 γνωστούς κομμωτές με προϊόντα Syoss, έκαναν πασαρέλα μπροστά από τους influencers για να τους αξιολογήσουν.
 
Οι influencers είδαν όλα τα stylings και έπειτα ψήφισαν την αγαπημένη τους κόμμωση. Ο νικητής του διαγωνισμού κρίθηκε κυριολεκτικά στο νήμα καθώς οι διαφορές μεταξύ των βαθμών που έλαβαν οι συμμετέχοντες ήταν μικρές. Έτσι, η Δώρα Πάμπουλλου αναδείχθηκε η διαγωνιζόμενη με το καλύτερο χτένισμα.
 
Η Έλενα Παναγή, Senior Brand and Trade Manager, Beauty Care της GPM-Henkel αφού ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στο διαγωνισμό, τους κριτές και τους παρευρισκόμενους ανέφερε: «Έχουν περάσει κιόλας 10 χρόνια από τότε που το καινοτόμο προϊόν μας βγήκε στην αγορά. Έκτοτε οι καταναλωτές δείχνουν ανελλιπώς την εμπιστοσύνη τους στο Syoss  ανακαλύπτοντας τη μοναδικότητα των μαλλιών τους, με ξεχωριστά στυλ και εκτυφλωτική λάμψη».
 
Μιλώντας για τα νέα λανσαρίσματα της φετινής χρονιάς η Eλένη Σκορδή, Assistant Brand Manager, Beauty Care της  GPM - Henkel επεσήμανε: «Το 2019 είναι μια όμορφη, δημιουργική χρονιά για το Syoss. Έχουμε λανσάρει την νέα σειρά περιποίησης μαλλιών, Syoss Pure, με τεχνολογία Micellar χωρίς mineral oils, σιλικόνες και τεχνητά χρώματα που υπόσχονται να φροντίζουν τα μαλλιά σας με τον πιο healthy τρόπο! Όσον αφορά τις βαφές, φέτος έχουν λανσαριστεί οι 3 πιο in αποχρώσεις τις οποίες συνιστούν γνωστές influencers του εξωτερικού καθώς επίσης και η Syoss mascara που χρησιμοποιείται για προσωρινή κάλυψη των λευκών σε ρίζες και άκρες.»
 
Δοκιμασμένα από κομμωτές και hair stylists, τα προϊόντα Syoss προσφέρουν στους καταναλωτές επαγγελματική περιποίηση σε προσιτή τιμή, ενώ η ευρεία γκάμα προϊόντων που διαθέτουν είναι σχεδιασμένη για όλους τους τύπους μαλλιών. Οι τεχνολογίες “Salon Precision System” και “Saloplex” που εμπεριέχονται στα προϊόντα Syoss, φροντίζουν τα μαλλιά επαναφέροντας τις υγιείς ιδιότητες τους χωρίς επίσκεψη στο κομμωτήριο.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor