Biography Month: Τα καλύτερα σενάρια βγαίνουν από τη ζωή!

Όταν ο κινηματογράφος εμπνέεται από πραγματικά πρόσωπα και γεγονότα, το αποτέλεσμα είναι καθηλωτικό, αφού οι άγνωστες πτυχές της ζωής κάποιων ανθρώπων πάντα θα γοητεύουν το κοινό.

Το MOVIES BEST HD παρουσιάζει τον Ιούνιο δέκα ταινίες βασισμένες σε πρόσωπα που με τη ζωή και τις πράξεις τους επηρέασαν την κοινωνία κι ενέπνευσαν μέσα από το θάρρος και τα πάθη τους.


THE SIMONE BILES STORY: COURAGE TO SOAR (Σάββατο 1/6)
Η Σιμόν Μπάιλς μεγάλωσε σε ανάδοχη οικογένεια, αλλά κατάφερε να φτάσει στο ψηλότερο βάθρο των Ολυμπιακών αγώνων και θεωρείται μια από τις καλύτερες αθλήτριες όλων των εποχών.
 

 

DALLAS BUYERS CLUB (Κυριακή 2/6)
Η ιστορία του Ρον Γούντρουφ που, όταν διαγιγνώσκεται με AIDS, τα βάζει με το σύστημα. Η ταινία που το 2014 χάρισε στον Μάθιου ΜακΚόναχι το πολυπόθητο Όσκαρ.


THE REAL MVP: THE WANDA DURANT STORY (Σάββατο 8/6)
Η ιστορία μιας μητέρας που βάζει στην άκρη τα όνειρα της για να πραγματοποιήσει τα όνειρα των παιδιών της, βοηθώντας έτσι το γιο της, Κέβιν Ντουράντ, να αναδειχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ΝΒΑ.
 

 


YVES SAINT LAURENT (Κυριακή 9/6)
Η ζωή του πασίγνωστου σχεδιαστή μόδας ο οποίος, πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, όδευε σταδιακά στην αυτοκαταστροφή. Στο ρόλο του Ιβ Σεν Λοράν, ο Πιέρ Νινί.


HARRY & MEGHAN: BECOMING ROYAL (Σάββατο 15/6)
Κατά τη διάρκεια του πρώτου χρόνου του γάμου τους, η ιστορία αγάπης για τον πρίγκηπα Χάρι και την Αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, συνεχίζεται.
 

 


FLORENCE FOSTER JENKINS (Κυριακή 16/6)
Η Μέριλ Στριπ ενσαρκώνει την κοσμική Φλόρενς Φόστερ Τζένκινς που πιστεύει πως είναι το αηδόνι της όπερας ενώ στην πραγματικότητα είναι εντελώς φάλτσα. Η ταινία χάρισε στην σπουδαία ηθοποιό την 20η υποψηφιότητά της για Όσκαρ. Συμπρωταγωνιστεί ο Χιου Γκραντ.
 

 


I AM STEVE MCQUEEN (Σάββατο 22/6)
Συνδυάζοντας αυθεντικές συνεντεύξεις - συμπεριλαμβανομένης μίας με τον ίδιο τον Στιβ ΜακΚουίν – τις καλύτερες ταινίες του και αρχειακό υλικό, το ντοκιμαντέρ αυτό καταγράφει την αξιοσημείωτη καριέρα του Στιβ ΜακΚουίν ενώ επικεντρώνεται στον συσχετισμό μεταξύ της πραγματικής του ζωής του και των ρόλων του.


VICEROY'S HOUSE (Κυριακή 23/6)
Ο Λόρδος Μάουντμπατεν είναι ο τελευταίος Αντιβασιλέας της Ινδίας. Αποστολή του να παραδώσει την Ινδία πίσω στον λαό της. Οι φιλονικίες, όμως, για το μέλλον της χώρας εξαπλώνονται σε όλα τα μέτωπα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι Χιου Μπόνβιλ και Γκίλιαν Άντερσον.


I AM HEATH LEDGER (Σάββατο 29/6)
Ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή του Χιθ Λέτζερ: του ηθοποιού, του καλλιτέχνη, του ειδώλου. Μια ματιά στον κόσμο του μέσα από το φακό της δικής του κάμερας καθώς κινηματογραφεί το προσωπικό του ταξίδι.

TESTAMENT OF YOUTH (Κυριακή 30/6)
Όταν ξεσπά ο Α’ Παγκόσμιος Πόλεμος, η Βέρα Μπρίτεν αποφασίζει να αφήσει το όνειρό της για σπουδές στην άκρη και να υπηρετήσει εθελοντικά ως νοσοκόμα. Πρωταγωνιστούν οι Αλίσια Βίκαντερ, Κιτ Χάρινγκτον και Έμιλι Γουάτσον.
 

 

MOVIES BEST HD! ΤΗΕ ΒΕST PLACE FOR MOVIES!
Για τον τηλεοπτικό οδηγό του καναλιού MOVIES BEST ενημερωθείτε από την ιστοσελίδα www.mesimvria.com

Το κανάλι MOVIES BEST HD διατίθεται από τις συνδρομητικές πλατφόρμες 
CABLENET και CYTAVISION

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor