Ancoria Insurance: Βραβεύει τους νικητές των υποτροφιών του ICS

Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2019 στο Columbia Plaza, στη Λεμεσό, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του YoungShip Cyprus με τίτλο «Οι νέες προκλήσεις που θα φέρει η ψηφιοποίηση στο ασφαλιστικό τμήμα μιας ναυτιλιακής εταιρείας»

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από το YoungShip Cyprus και το Institute of Chartered Shipbrokers (ICS) Κύπρου και υποστηρίχτηκε από την Ancoria Insurance.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του YoungShip Cyprus, παρουσιάστηκαν και βραβεύτηκαν οι τρεις νικητές των υποτροφιών του ICS. Οι παραλήπτες των υποτροφιών, Αλεξάνδρα Χριστοφή, Αντωνία Πέτρου και Μενέλαος Μενελάου βραβεύτηκαν από τον Γενικό Διευθυντή της Ancoria στην Λεμεσό, Κρίστη Μιχαηλίδη.  Οι υποτροφίες χρηματοδοτούνται από την Ancoria Insurance στο ευρύτερο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της.
 
Οι αξίες της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Ancoria Insurance είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την εκπαίδευση και το έργο της περιλαμβάνει χρηματοδότηση υποτροφιών και εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Κινητήρια δύναμη στο έργο της αυτό είναι ο ιδρυτής της εταιρείας κ. Sievert Larsson, ο οποίος το 2007 ίδρυσε το ίδρυμα υποτροφιών Sievert Larsson Scholarship Foundation και στη συνέχεια δώρισε το σύνολο των μετοχών που κατείχε στην Ancoria Insurance στο ίδρυμα. Από τότε, η εταιρεία διανέμει τα κέρδη της για να παρέ­χει οικονομική στήριξη σε αριστούχους μαθητές με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor