Φιλανθρωπικό φεστιβάλ στο Leptos Kamares Village στην Πάφο

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στο Leptos Kamares Village στην Πάφο οι Ανοιξιάτικες εκδηλώσεις “Καμάρες Φέστιβαλ”, στις οποίες συμμετείχαν πάνω από 45 εκθέτες, από τοπικά οινοποιία, εργαστήρια ζωγραφικής  και τέχνης,  χειροποίητες κατασκευές, διοργανωτές  διάφορων παιχνιδιών καθώς επίσης εκατοντάδες κάτοικοι και  άλλοι επισκέπτες. 

Οι διοργανωτές Leptos Kamares Club και το“ Ιn any event”   δήλωσαν ότι η όλη διοργάνωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και ότι κατάφεραν να μαζέψουν ένα σεβαστό χρηματικό ποσό ως μια μικρή άλλα σημαντική βοήθεια σε διάφορα φιλανθρωπικά ιδρύματα, όπως το Cancer Patients Support Group, Stray Haven Dog Rescue και το Inner Wheel. Ήταν μια έντονη άλλα διασκεδαστική μέρα με παιχνίδια , διαγωνισμούς, παραστάσεις, και άλλες ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις με μοντέρνους χορούς και τραγούδια.

Το Leptos Kamares  Village είναι ένας υπέροχος χώρος με όμορφες παραδοσιακές κατοικίες, ιδανικός για τέτοιου είδους  διοργανώσεις και εκδηλώσεις, ‘όπου τόσο οι συμμετέχοντες όσο και οι επισκέπτες απολαμβάνουν την ομορφιά της φύσης και του τοπίου, με την ειδυλλιακή θέα προς την θάλασσα  με ένα  ξεχωριστό τρόπο. 

Το όμορφο αυτό χωριό προσφέρει ένα  Μεσογειακό τρόπο ζωής, ένα χώρο όπου μπορεί κάποιος να απολαύσει τον πολιτισμό και την ιστορία, τη χλωρίδα και την πανίδα, τα φεστιβάλ, τη μουσική και το χορό ή απλά την γαλήνη και ηρεμία στις ηλιόλουστες μέρες του χρόνου με τα καθημερινά μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.
 

 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor