50 νικητές, κέρδος για όλους!

Δελτίο Τύπου  17/05/2019 11:50
50 νικητές, κέρδος για όλους!

50 νικητές, κέρδος για όλους!

Δελτίο Τύπου  17/05/2019 11:50

Στο πλαίσιο διαγωνισμού του Drive Safe App των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου, οι 50 οδηγοί με τη ψηλότερη βαθμολογία (μεταξύ 1 – 30 Απριλίου 2019) έχουν επιβραβευθεί με δώρα από τα πρατήρια Petrolina, Agip και Eni.

RELATED ARTICLES

Ο πρώτος νικητής κέρδισε καύσιμα αξίας €200, ο δεύτερος €150, ο τρίτος €100 ενώ 47 άλλοι οδηγοί κέρδισαν καύσιμα αξίας €25. (Όλοι οι νικητές έχουν ενημερωθεί προσωπικά.)
 
Το Drive Safe App αναγνωρίζει την έναρξη και λήξη κάθε διαδρομής και βαθμολογεί τον οδηγό στο τέλος κάθε διαδρομής με ένα σκορ (0 – 100).  Έτσι, ο οδηγός ενημερώνεται για την οδηγική του συμπεριφορά και είναι σε θέση, άμεσα, να αντιληφθεί τα αδύνατα σημεία και να την βελτιώσει. Πρόσθετα, ο οδηγός μπορεί να δει την οδηγική του συμπεριφορά διαχρονικά και πως αυτή συγκρίνεται με άλλους οδηγούς.
 
Το Drive Safe βοηθά τους οδηγούς να γίνουν ακόμη καλύτεροι στο δρόμο και, πρόσθετα, επιβραβεύει την καλή οδηγική συμπεριφορά με πλούσια δώρα!  Εγκαταστήστε το Drive Safe στο κινητό σας, οδηγήστε με ασφάλεια και δείτε το όφελος σε κάθε χιλιόμετρο.
 
Στη φωτογραφία ένας από τους νικητές παραλαμβάνει το δώρο του από τον Διευθυντή του Καταστήματος Λάρνακας των Γενικών κ. Παύλο Μιχαηλά.
 

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας