Πρωτοποριακή συνεργασία ICTS – Global College με επίκεντρο τον εργαζόμενο και τον φοιτητή

Δελτίο Τύπου  15/05/2019 10:40
Πρωτοποριακή συνεργασία ICTS – Global College με επίκεντρο τον εργαζόμενο και τον φοιτητή

Πρωτοποριακή συνεργασία ICTS – Global College με επίκεντρο τον εργαζόμενο και τον φοιτητή

Δελτίο Τύπου  15/05/2019 10:40

Ο όμιλος της ICTS στην Κύπρο, που αποτελεί τον ηγέτη στην παροχή καινοτόμων λύσεων ασφαλείας σε περιβάλλοντα υψηλών απαιτήσεων και το Global College προχώρησαν στην υπογραφή συμφωνίας ακαδημαϊκής και στρατηγικής συνεργασίας, δίνοντας την ευκαιρία στους εργαζομένους της, να φοιτήσουν στο Global College με στόχο την απαραίτητη εκπαιδευτική κατάρτιση που θα τους δώσει την ευκαιρία να επιτύχουν τους επαγγελματικούς στόχους τους.

Την ίδια ώρα οι φοιτητές του Global College θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν την πρακτική τους εξάσκηση στην ICTS σε τομείς του ενδιαφέροντος τους. Με βάση το Μνημόνιο θα παρέχεται αριθμός υποτροφιών στο προσωπικό της ICTS για τους κλάδους του Global College όπως επίσης και για τα προγράμματα σπουδών του University of Roehampton of London, με το οποίο το Global College διατηρεί συνεργασία, στη Λογιστική, στην Εγκληματολογία και στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.
 

2

 

Σύμφωνα με τον Διευθυντή Κλάδου Υπηρεσιών Ασφάλειας του Global College Αλέξανδρο Παπαδόπουλο οι λεπτομέρειες αυτής της συμφωνίας είναι η ανταλλαγή Τεχνογνωσίας σε θέματα προσλήψεων και εκπαίδευσης με στόχο την επιλογή κατάλληλου προσωπικού και διεύρυνση των προγραμμάτων σπουδών με επιδότηση από τις 2 πλευρές των διδάκτρων σε όλη την βάση εργαζομένων της ICTS 

Ο κ. Παπαδόπουλος τόνισε ότι «Σκοπός αυτής της συμφωνίας είναι η ανάπτυξη και η αξιοποίηση των σχέσεων των δύο οργανισμών προς αμοιβαίο όφελος και προς όφελος της κοινωνίας».
 

3

 

Το Μνημόνιο Συνεργασίας προσφέρει επίσης δυνατότητες πραγματοποίησης κοινών δράσεων, όπως είναι η διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων και ημερίδων σε θέματα του Τομέα Ασφάλειας  αλλά και άλλων θεμάτων που  θα συμφωνούνται και από τα δύο  μέρη, την ανταλλαγή στελεχών για  διεξαγωγή διαλέξεων σε θέματα Ασφάλειας, Επιχειρησιακής Συνέχειας, Διαχείρισης  Προσωπικού και άλλων θεμάτων  καθώς και την αξιοποίηση της εμπειρογνωμοσύνης  των στελεχών των δύο οργανισμών σε εξειδικευμένα θέματα και σε θέματα μετεκπαίδευσης προσωπικού. Η συνεργασία προβλέπει τέλος κοινή συμμετοχή σε ερευνητικά προγράμματα σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο.
 

4
NIΚΟΣ ΔΕΛΛΑΤΟΛΑΣ

 
5
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΜΠΡΑΤΣΗΣ
 
6
ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥ

 
7
ΜΑΡΙΑ ΠΕΛΕΚΑΝΟΥ

 
8
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ | ΑΝΤΡΕΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ | ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ | ARUN SHARMA | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΙΣΤΕΔΗΣ

 
9
ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΟΛΑΙΤΗΣ | ΑΒΡΑΑΜ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ

 
10
ΑΒΡΑΑΜ ΣΟΛΩΜΟΥ

 
11

ΣΟΦΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ | ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΝΑΖΙΡΗ
 
12
ΑΓΓΕΛΑ ΙΩΑΚΕΙΜ | ΑΝΤΡΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ

 
13
ΕΛΕΝΑ ΤΥΡΜΑΚΗ | ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΜΠΟΥΚΟΒΑΛΑΣ 
 
14
ΝΙΚΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ

 
15
ΤΑΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑΚΗΣ

 
16
ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

 
 
18
 
19
 
20
ΑΡΤΕΜΙΣ ΟΡΦΑΝΟΥ | ΦΟΥΛΛΑ ΗΛΙΑ 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας