Επιτυχία για το All Stars Basketball Camp της Λευκωσίας

Από τις 22/04 μέχρι τις 26/04 διήρκησε ένα από τα μεγαλύτερα basketball camps της Κύπρου, το οποίο φιλοξενήθηκε στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Σχολής Falcon στη Λευκωσία. Μέγας χορηγός του All Stars Basketball Camp ήταν οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, που στήριξαν την πρωτοβουλία αυτή με αφορμή τη συνεργασία τους με την διαιτολόγο-κλινική διατροφολόγο και πρώην διεθνή καλαθοσφαιρίστρια της Κύπρου Χριστίνα Παπαδοπούλου-Φεσά. 

Το «Παιδί» αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες δράσεων του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, με κύριο άξονα το πρόγραμμα «Παιδί, Διατροφή & Υγεία». Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου και έχει ως στόχο την προώθηση των πλεονεκτημάτων της ισορροπημένης διατροφής και της τακτικής άσκησης. Στο πλαίσιο του «Παιδί, Διατροφή & Υγεία» οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η Χριστίνα Παπαδοπούλου-Φεσά πραγματοποιούν πλήθος ενεργειών, διατηρώντας μια άψογη συνεργασία.

Το πρόγραμμα του camp ακολούθησαν πάνω από 90 παιδιά 6-16 ετών, που είχαν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά, ανακαλύπτοντας τα μυστικά του μπάσκετ δίπλα σε καταξιωμένους επαγγελματίες. Παράλληλα, τα παιδιά έμαθαν για τα πλεονεκτήματα της υγιεινής διατροφής. Η αξία του σωστού πρωινού και τα ιδανικά σνακ για πριν και μετά τον αγώνα ήταν κάποια από τα θέματα που συζητήθηκαν, ενώ κατά τη διάρκεια του camp στα παιδιά μοιράζονταν φρούτα από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. 

Επιπλέον, τα παιδιά υποβλήθηκαν σε μετρήσεις βάρους και ύψους, υπό την επίβλεψη του Συνδέσμου Διαιτολόγων & Διατροφολόγων Κύπρου, ώστε ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός να προταθούν στους γονείς τα αντίστοιχα διατροφικά πλάνα.

Το All Stars Basketball Camp ολοκληρώθηκε με μια εντυπωσιακή εκδήλωση, με διαγωνισμούς, κληρώσεις δώρων, βραβεύσεις και φυσικά πολύ παιχνίδι. Τα παιδιά που συμμετείχαν στο camp, οι επίσημοι προσκεκλημένοι της διοργάνωσης, προπονητές, αθλητές και φίλοι του μπάσκετ βρέθηκαν όλοι μαζί στο γήπεδο, ενώ οι μικροί καλαθοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα από τους αγαπημένους τους διεθνείς καλαθοσφαιριστές της εθνικής μας ομάδας.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor