ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Αργυρός Χορηγός στο Limassol Boat Show 2019

Δελτίο τύπου  19/04/2019 15:12
ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Αργυρός Χορηγός στο Limassol Boat Show 2019

ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Αργυρός Χορηγός στο Limassol Boat Show 2019

Δελτίο τύπου  19/04/2019 15:12
Συνεχίζοντας την επιτυχημένη της συνεργασία με το μεγαλύτερο ναυτικό σαλόνι της Ανατολικής Μεσογείου, η Πετρολίνα θα είναι και φέτος Αργυρός Χορηγός του Limassol Boat Show 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 9 μέχρι και τις 12 Μαΐου στη Μαρίνα Λεμεσού.

RELATED ARTICLES


 
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πάνω από 120 εκθέτες, σεμινάρια, παρουσιάσεις προϊόντων, θαλάσσιες δραστηριότητες και φαντασμαγορικές επιδείξεις, ενώ αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις για μια ακόμη χρονιά και να προσελκύσει χιλιάδες ντόπιους, αλλά και ξένους επισκέπτες.
 
Στα πλαίσια της διοργάνωσης, η Πετρολίνα θα προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν δωρεάν διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέμα τη θάλασσα, το ψάρεμα και το περιβάλλον, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ, στη Μαρίνα Λεμεσού.
 
Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Πετρολίνα στηρίζει σταθερά, τα τελευταία χρόνια, το Limassol Boat Show, μια διοργάνωση που συνάδει με τις αρχές της Εταιρείας που στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και την ενίσχυση της δημιουργικότητας και της δια βίου μάθησης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Limassol Boat Show, https://limassolboatshow.com ή να επικοινωνήσετε με την Dacor Advertising and Media Ltd στο +357 25 577 750, info@dacor.com.cy και www.dacor.com.cy.
 
 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας