ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ: Αργυρός Χορηγός στο Limassol Boat Show 2019

Συνεχίζοντας την επιτυχημένη της συνεργασία με το μεγαλύτερο ναυτικό σαλόνι της Ανατολικής Μεσογείου, η Πετρολίνα θα είναι και φέτος Αργυρός Χορηγός του Limassol Boat Show 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 9 μέχρι και τις 12 Μαΐου στη Μαρίνα Λεμεσού.
 
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πάνω από 120 εκθέτες, σεμινάρια, παρουσιάσεις προϊόντων, θαλάσσιες δραστηριότητες και φαντασμαγορικές επιδείξεις, ενώ αναμένεται να κερδίσει τις εντυπώσεις για μια ακόμη χρονιά και να προσελκύσει χιλιάδες ντόπιους, αλλά και ξένους επισκέπτες.
 
Στα πλαίσια της διοργάνωσης, η Πετρολίνα θα προσφέρει την ευκαιρία στους επισκέπτες να παρακολουθήσουν δωρεάν διάφορα εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέμα τη θάλασσα, το ψάρεμα και το περιβάλλον, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ, στη Μαρίνα Λεμεσού.
 
Στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Πετρολίνα στηρίζει σταθερά, τα τελευταία χρόνια, το Limassol Boat Show, μια διοργάνωση που συνάδει με τις αρχές της Εταιρείας που στόχο έχουν τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και την ενίσχυση της δημιουργικότητας και της δια βίου μάθησης.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Limassol Boat Show, https://limassolboatshow.com ή να επικοινωνήσετε με την Dacor Advertising and Media Ltd στο +357 25 577 750, info@dacor.com.cy και www.dacor.com.cy.
 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor