«Stick & Win»: Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και πρατήρια ΕΚΟ συνεχίζουν να προσφέρουν διπλό όφελος στους καταναλωτές

Με στόχο να διατηρούν τα υψηλά επίπεδα ποιότητας των υπηρεσιών τους, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ και η εταιρεία ΕΚΟ Κύπρου συνεχίζουν την επιτυχημένη συνεργασία τους με το κοινό πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών. Εξακολουθώντας να χρησιμοποιούν την τεχνολογία προς όφελος του καταναλωτή, δίνουν την ευκαιρία στους χρήστες της εφαρμογής «Stick & Win» να αποκτήσουν δωρεάν προϊόντα των κορυφαίων brands ALESSI και KitchenAid.

Το όφελος όσων χρησιμοποιούν τη συγκεκριμένη εφαρμογή είναι διπλό, καθώς για κάθε €10 που καταναλώνουν είτε στις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, είτε στα πρατήρια ΕΚΟ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, παίρνουν ένα ψηφιακό κουπόνι. Με την επίδειξη (σκανάρισμα) του QR Code του κάθε χρήστη στα ταμεία των καταστημάτων ΑΛΦΑΜΕΓΑ και ΕΚΟ, πριν από κάθε αγορά, τα κουπόνια πιστώνονται αυτόματα. Όσοι κατεβάζουν πρώτη φορά στο «Stick & Win» και κάνουν εγγραφή, κερδίζουν πέντε δωρεάν ψηφιακά κουπόνια.  

Τα έντυπα κουπόνια ΑΛΦΑΜΕΓΑ και ΕΚΟ μπορούν να μετατραπούν σε ψηφιακά στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών σε όλες τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνουν δεκτά τα κουπόνια ΕΚΟ είναι η παρουσίαση της αυθεντικής απόδειξης του πρατηρίου μαζί με τα κουπόνια. Οι χρήστες του «Stick & Win» έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν ψηφιακά κουπόνια σε άλλον χρήστη της εφαρμογής, πληκτρολογώντας το τηλέφωνό του και τον αριθμό των κουπονιών που θέλουν να δωρίσουν. 

Μέσω της εφαρμογής «Stick & Win», οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν δωρεάν μαχαιροπίρουνα της σειράς Nuovo Milano του οίκου Alessi, η οποία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας πωλήσεων του οίκου. Επιπλέον, στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται τα μαχαίρια KitchenAid από ανοξείδωτο ατσάλι. 

Το νέο κοινό πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ και της εταιρείας ΕΚΟ Κύπρου, το οποίο ισχύει μόνο για τους κατόχους της Social Family Card, που ξεκίνησε στις 15 Απριλίου και ολοκληρώνεται την 1η Σεπτεμβρίου. Η εξαργύρωση των κουπονιών θα γίνεται μέχρι τις 8 Σεπτεμβρίου ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. 

Συμπληρώνοντας ένα σύντομο ερωτηματολόγιο σχετικά με το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα www.tellalphamega.com/continuity, οι καταναλωτές λαμβάνουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν τρία σετ φαγητού ALESSI 4 τεμαχίων αξίας €138 ή μαχαίρια KitchenAid αξίας €148. Ένας τυχερός πελάτης θα κληρώνεται κάθε μήνα.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και για τους όρους συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.stickandwin.net/.   

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor