Η ΚΕΑΝ γιορτάζει 70 χρόνια και παρουσιάζει νέο, επετειακό λογότυπο

Δελτίο Τύπου  16/04/2019 17:50
Η ΚΕΑΝ γιορτάζει 70 χρόνια και παρουσιάζει νέο, επετειακό λογότυπο

Η ΚΕΑΝ γιορτάζει 70 χρόνια και παρουσιάζει νέο, επετειακό λογότυπο

Δελτίο Τύπου  16/04/2019 17:50

Εβδομήντα χρόνια σταθερής και επιτυχημένης παρουσίας στον τομέα παραγωγής και συσκευασίας χυμών, αναψυκτικών και φρουτοπροϊόντων συμπληρώνει φέτος η ΚΕΑΝ και στο πλαίσιο των εορτασμών παρουσιάζει μια νέα, δυναμική οπτική ταυτότητα. Με ένα πολύχρωμο, δημιουργικό επετειακό λογότυπο, η οπτική ταυτότητα των 70χρονων αναδεικνύει την ιστορική πορεία της εταιρείας και τις διαχρονικές της αξίες. 

RELATED ARTICLES


Έμπνευση για τη δημιουργία του λογότυπου αποτέλεσαν τα επιτεύγματα της εταιρείας, όπως η εξαγωγική της δραστηριότητα, η πολύπλευρη κοινωνική της προσφορά και η διαχρονική της συμβολή στην αγροτική ανάπτυξη και την οικονομία της Κύπρου. Παράλληλα, το λογότυπο μεταφέρει το αίσθημα της χαράς και της αισιοδοξίας για ένα συναρπαστικό μέλλον και συμβολίζει τη συνεχή εξέλιξη και ανανέωση της εταιρείας που την καθιστούν σύγχρονη και πρωτοπόρα.

Το λογότυπο εμφανίζεται στις κλασικές συσκευασίες της πορτοκαλάδας και λεμονάδας ΚΕΑΝ 250ml που κυκλοφορούν στην κυπριακή αγορά και θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος των εορταστικών ενεργειών.

Αναφερόμενος στην 70χρονη πορεία της εταιρείας, ο Γενικός Διευθυντής της ΚΕΑΝ Μάριος Κασάπης, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που συμπληρώνουμε 70 χρόνια δυναμικής ανάπτυξης μέσα σε έντονο κλίμα ανταγωνισμού, διατηρώντας το όραμα του δημιουργού της εταιρείας, με αδιαμφισβήτητο στόχο την προσφορά ποιοτικών προϊόντων. Κατά τη διάρκεια των 70 αυτών χρόνων, η ΚΕΑΝ όχι μόνο συνέβαλε στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, ως ένας σοβαρός συνεργάτης και αξιόπιστος εργοδότης, αλλά έγινε και μέρος του DNA της κυπριακής κοινωνίας. Όραμά μας να συνεχίσουμε να αποτελούμε σημείο αναφοράς για το κυπριακό επιχειρείν και να συνεχίσουμε να πρωτοπορούμε στον τομέα μας.»

Η ΚΕΑΝ έχει καθιερωθεί στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού στην Κύπρο και διεθνώς, για τη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων της, αλλά και για τη συνέπεια και σταθερότητα της. Σήμερα, το εργοστάσιο της ΚΕΑΝ παράγει πλειάδα προϊόντων και συσκευασιών τελευταίας τεχνολογίας και προσφέρει στην αγορά της Κύπρου, και διεθνώς, παραδοσιακά αλλά και νέα, καινοτόμα προϊόντα.
Τα προϊόντα της εταιρείας εξάγονται σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, στις 5 ηπείρους.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας