Συνεχίζονται οι Επιμορφωτικές Επισκέψεις Ισραηλινών στελεχών στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Δελτίο Τύπου  16/04/2019 12:47
Συνεχίζονται οι Επιμορφωτικές Επισκέψεις Ισραηλινών στελεχών στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Συνεχίζονται οι Επιμορφωτικές Επισκέψεις Ισραηλινών στελεχών στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Δελτίο Τύπου  16/04/2019 12:47

Συνεχίζονται οι ανταλλαγές και τα προγράμματα επιμόρφωσης/εκπαίδευσης μεταξύ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και φορέων από το Ισραήλ, μέσα στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που έχει αναπτύξει το Πανεπιστήμιο με εκπαιδευτικά ιδρύματα, την τοπική αυτοδιοίκηση και την τουριστική/ξενοδοχειακή βιομηχανία του Ισραήλ.

RELATED ARTICLES


Ομάδα αποτελούμενη από 20 στελέχη του αθλητισμού από το Ισραήλ πραγματοποίησε τριήμερη επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, κατά την διάρκεια της οποίας παρακολούθησαν σειρά εντατικών μαθημάτων/παρουσιάσεων, καθώς επίσης και εργαστηριακές αξιολογήσεις στα υπερσύγχρονα εργαστήρια αθλητικών επιστημών του Πανεπιστημίου. Επιπρόσθετα, η ομάδα στελεχών από το Ισραήλ επισκέφθηκε αθλητικούς χώρους και παρακολούθησε σχετικές παρουσιάσεις.

Η επόμενη συνάντηση στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο, όπου μεγάλη ομάδα Δημάρχων και στελεχών της τοπικής αυτοδιοίκησης θα παρακολουθήσουν πρόγραμμα επιμόρφωσης στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.  Παράλληλα, συνεχίζονται και οι προετοιμασίες για το μεγάλο συνέδριο για τον Αθλητικό Τουρισμό που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία του Πανεπιστημίου Λευκωσίας με την τοπική αυτοδιοίκηση του Ισραήλ.
 

2

 

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Καθηγητής Νίκος Καρτακούλλης, καλωσορίζοντας την ομάδα από το Ισραήλ τόνισε ότι «οι συνεργασίες του Πανεπιστημίου θα αναβαθμιστούν ακόμη περαιτέρω με φορείς από το Ισραήλ, μιας και η εδώ και χρόνια εξαιρετική συνεργασία αποδεικνύεται πολύ ωφέλιμη και εποικοδομητική για όλες τις πλευρές». Τέλος, ανέφερε ότι «βρισκόμαστε τώρα στο στάδιο διαβουλεύσεων με τους αρμόδιους φορείς για διεύρυνση των συνεργασιών, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει στο άμεσο μέλλον». 

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας