Την Κυριακή 14 Απριλίου η Πορεία Χριστοδούλας

Δελτίο Τύπου  12/04/2019 12:50
Την Κυριακή 14 Απριλίου η Πορεία Χριστοδούλας

Την Κυριακή 14 Απριλίου η Πορεία Χριστοδούλας

Δελτίο Τύπου  12/04/2019 12:50

Την Κυριακή 14 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί η 44η Πορεία Χριστοδούλας, στις 10:30 π.μ. σε όλες τις πόλεις. Στη Λευκωσία η εκκίνηση της Πορείας θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου παρά το Πάρκο Αγ. Δημητρίου. Στη Λεμεσό στο «Ευαγόρειο» Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου (Οδός Νικοδήμου Μυλωνά 62, Λεμεσός), στη Λάρνακα, στην εξέδρα των Φοινικούδωνς στην Αμμόχωστο στο Δημαρχείο Δερύvειας και στην Πάφο στο Δημαρχείο Πάφου. Στη λήξη της Πορείας σε όλες τις επαρχίες θα πραγματοποιηθούν φιλανθρωπικές εκδηλώσεις με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. 

RELATED ARTICLES


Στη Λευκωσία προγραμματίζεται η μεγάλη φιλανθρωπική εκδήλωση #stiMaxi από τις 10πμ μέχρι τις 4μμ  στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου, απ’ όπου θα ξεκινήσει και η Πορεία. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με χορό, μουσική και γυμναστική, καθώς  απολαυστικά φαγητά, σνακς και ροφήματα. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν όμορφες στιγμές, συμμετέχοντας σε παιχνίδια και δραστηριότητες, ενώ στις 3:30μμ θα πραγματοποιηθεί το Kids Run In Colour.

Η Πορεία Χριστοδούλας αποτελεί την μεγαλύτερη εκστρατεία ευαισθητοποίησης της κυπριακής κοινωνίας σε θέματα που αφορούν τον καρκίνο, αλλά και κύριο οικονομικό αιμοδότη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.  

Ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου προσφέρει κάθε χρόνο σε χιλιάδες ασθενείς με εμπειρία καρκίνου υπηρεσίες Ανακουφιστικής Φροντίδας, συμπληρωματικά με τη θεραπεία που λαμβάνουν. Πέραν της λειτουργίας δύο Κέντρων Ανακουφιστικής Φροντίδας, το Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία για ενδονοσοκομειακή περίθαλψη ασθενών και το «Ευαγόρειο» Κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας στη Λεμεσό για ημερήσια νοσηλεία, οι υπηρεσίες του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου περιλαμβάνουν κατ’ οίκον φροντίδα ασθενών παγκύπρια και σε 24ωρη βάση στις επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού, ψυχολογική και κοινωνική στήριξη ασθενών και μελών των οικογενειών τους, προγράμματα κοινωνικής συμμετοχής ασθενών, υπηρεσίες φυσιοθεραπείας και αρωματοθεραπείας και καθημερινή μεταφορά ασθενών από τις πόλεις τους στα ογκολογικά κέντρα. 

Η Τράπεζα Κύπρου αποτελεί διαχρονικό σύμμαχο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και  χορηγό της Πορείας Χριστοδούλας. Η  Τράπεζα Κύπρου, εδώ και 21 χρόνια, πιστός σύμμαχος στη δύσκολη μάχη ενάντια στον καρκίνο, είναι σταθερά δίπλα στον Σύνδεσμο και στηρίζει δυναμικά και ουσιαστικά κάθε του ενέργεια.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις Πορείες και τις εκδηλώσεις, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.stimaxi.com.cy ενώ μπορείτε να κάνετε την εισφορά σας στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου με τους πιο κάτω τρόπους:
•    Ηλεκτρονικές εισφορές στο www.stimaxi.com.cy
•    Μέσω SMS στο 7060: CAS 5 για εισφορές €5, CAS 3 για εισφορές €3, CAS 1 για εισφορές €1.

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας