«Tη ζωή μου αγαπώ, προσέχω όταν περπατώ!»

«Tη ζωή μου αγαπώ, προσέχω όταν περπατώ! », ήταν το ηχηρό μήνυμα της εκδήλωσης που έστειλαν σε όλη την Κύπρο, οι μαθητές και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Γερμασόγειας, με τη συνεργασία της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, στις 10 Απριλίου.

Η συλλογική προσπάθεια που γίνεται στο Δημοτικό Σχολείο Γερμασόγειας, στοχεύει να δώσει στους μαθητές εφόδια γνώσης και εκπαίδευσης που κάνουν τη ζωή τους στο δρόμο πιο ασφαλή. Για το σκοπό αυτό, προγραμματίστηκε στο σχολείο ένα δεκαπενθήμερο σχετικών δράσεων.
 

 

Η Εκστρατεία Οδικής Ασφάλειας που διεξάγεται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, ήταν η κορύφωση των φετινών εκδηλώσεων κοινωνικής προσφοράς της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στα Δημοτικά Σχολεία. Κοινός στόχος, είναι η επιμόρφωση των μαθητών ώστε με γνώση και υπευθυνότητα να προλαμβάνουν τους πιθανούς κινδύνους στο δρόμο.

 

 

Στην εκδήλωση που τελούσε υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, χαιρετισμό απεύθυναν ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού, ο Επιθεωρητής του σχολείου, κ. Χρίστος Παπαδόπουλος, ο Βοηθός Διευθυντής Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας Κύπρου, κ. Αντώνης Γεωργίου και ο Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Γερμασόγειας, κ. Χρίστος Τόφας.

 

 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor