Οικογενειακή σύναξη ΟΠΑΠ Κύπρου και πρωταθλητών

Αφήνοντας για λίγο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, οι αθλητές της Ολυμπιακής μας ομάδας έσμιξαν το μεσημέρι της Τετάρτης (10 Απριλίου) σε μια όμορφη οικογενειακή σύναξη με οικοδεσπότη την ΟΠΑΠ Κύπρου! Χαλαρά και προπαντός με ευχάριστη διάθεση, οι αθλητές μας είχαν την ευκαιρία να τα πουν μεταξύ τους, να μοιραστούν τα νέα τους, αλλά και να νιώσουν για μια ακόμη φορά την αγάπη της ΟΠΑΠ Κύπρου.

«Σας νιώθουμε σαν την άλλη μας οικογένεια» ήταν το μήνυμα που έστειλαν οι αθλητές στην ΟΠΑΠ Κύπρου, μέσα από τις παρεμβάσεις τους, εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους για τη σταθερή και δυνατή στήριξη που τυγχάνουν από την εταιρία. Στήριξη που οι αθλητές της Ολυμπιακής ομάδας αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο, τιμώντας με τις διακρίσεις τους τη χώρα μας. 

Στην πρόποσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΠΑΠ Κύπρου, Δημήτρης Αλετράρης, συνεχάρη τους αθλητές για την συνολική προσπάθειά τους και τους διαβεβαίωσε ότι η εταιρία θα εξακολουθήσει να είναι κοντά τους στην κάθε τους στιγμή, καλή ή δύσκολη. «Για μας αποτελείτε τη σημαία της Κύπρου, αλλά και τα πρότυπα για τα παιδιά και τους νέους μας, δείχνοντας το δρόμο της επιμονής, της υπομονής και της επιτυχίας» πρόσθεσε ο κύριος Αλετράρης, εκθειάζοντας ιδιαίτερα το ήθος των αθλητών μας. «Όπως πολλές φορές σας έχω πει», κατέληξε ο κύριος Αλετράρης, «για την ΟΠΑΠ Κύπρου μετρά πρώτιστα η καθαρή προσπάθεια και τα μηνύματα που στέλλετε στην κοινωνία μέσα από την ποιοτική συμπεριφορά σας».

Στην πολύ όμορφη σύναξη παρευρέθηκαν ο ιστιοπλόος Παύλος Κοντίδης, οι αθλητές του στίβου Μίλαν Τραϊκοβιτς, Κυριάκος Ιωάννου, Ελένη Αρτυματά, Νεκταρία Παναγή, Ραμόνα Παπαϊωάννου, Βασίλης Κωνσταντίνου, Νταγκμάρα Άννα Χάντζλικ, η αθλήτρια της γυμναστικής Διαμάντω Ευριπίδου, η αθλήτρια του ταεκβοντό Κυριακή Κουττούκη, της ποδηλασίας Άντρη Χριστοφόρου και ο παραολυμπιονίκης Αντώνης Αρέστη. 

Απουσίαζαν λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων εκτός Κύπρου, οι αθλητές του στίβου Απόστολος Παρέλλης και Ναταλία Ευαγγελίδου, οι αθλητές της σκοποβολής Γιώργος Αχιλλέως, Ανδρέας Χάσικος, Άντρη Ελευθερίου, Κωνσταντίνα Νικολάου και Παναγιώτα Ανδρέου, ο αθλητής της γυμναστικής Μάριος Γεωργίου και ο ιστιοπλόος Ανδρέας Καριόλου και η Καρολίνα Πελενδρίτου, που επίσης στηρίζονται από την ΟΠΑΠ Κύπρου.

Αυτό πάντως που αναδείχθηκε έντονα στην οικογενειακή σύναξη της Τετάρτης ήταν οι αδελφικές σχέσεις των αθλητών μας αλλά και το χαμόγελό τους. Χαμόγελο που χρωματίζει την αισιοδοξία για νέες και μεγαλύτερες επιτυχίες για τη χώρα μας.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor