Α/φοι Λανίτη: Και φέτος στη μάχη ενάντια στον καρκίνο

Δυναμικό παρών, για 44η χρονιά, θα δώσει στην Πορεία Χριστοδούλας η Α/φοι Λανίτη, συνεπής υποστηρικτής του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και των προσπαθειών που καταβάλλει για στήριξη των ασθενών με εμπειρία καρκίνου και των οικογενειών τους.
 
Στο πλαίσιο της πολυεπίπεδης κοινωνικής προσφοράς της, αλλά και με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού, η Α/φοι Λανίτη θα παραχωρήσει δωρεάν προϊόντα (νερό, χυμούς) στους εθελοντές που αγκαλιάζουν το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου τόσο στον παγκύπριο οδικό έρανο, που θα γίνει την Πέμπτη 11 Απριλίου 2019, όσο και στην Πορεία Χριστοδούλας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 14 Απριλίου 2019.
 
Το προσωπικό της Α/φοι Λανίτη θα συμμετέχει στον παγκύπριο οδικό έρανο, με ομάδα εθελοντών που θα βρίσκεται στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο μπροστά από τις κτηριακές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην πρωτεύουσα από τις 7.30 το πρωί, ενισχύοντας την προσπάθεια συλλογής χρημάτων μέχρι και τις 6.30 το απόγευμα.
 
Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο, η εταιρεία θα προσφέρει το βραβευμένο Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Κύκκος», για να δροσίζει τους δρομείς σε ειδικά διαμορφωμένο σημείο κατά τη διάρκεια της Πορείας Χριστοδούλας. Το σημείο εκκίνησης για την Πορεία Χριστοδούλας στην Λευκωσία θα είναι το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου, παρά το πάρκο Αγίου Δημητρίου, ενώ σε όλες τις πόλεις η Πορεία θα ξεκινήσει στις 10.30 το πρωί. Στο περιθώριο της Πορείας θα πραγματοποιηθούν και άλλες φιλανθρωπικές εκδηλώσεις.
 
Η Α/φοί Λανίτη στηρίζει αδιάλειπτα, από το 1976, τις εκδηλώσεις του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, προσφορά που επιβράβευσε πέρυσι στο πλαίσιο ειδικής τελετής ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου. Πέρα από τη στήριξη των εκδηλώσεων του Συνδέσμου, η Α/φοι Λανίτη καλύπτει δωρεάν τις ανάγκες του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα» στη Λευκωσία, προσφέροντας γάλα «Λανίτης».
 
Η Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας της Α/φοι Λανίτη, Κάλια Πατσιά, σημείωσε ότι η Πορεία Χριστοδούλας είναι μία πορεία αγάπης και αλληλεγγύης. Όπως είπε, η Α/φοι Λανίτη θα παραμείνει σταθερός σύμμαχος και συνοδοιπόρος του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου και της προσπάθειάς του να στηρίξει τους ασθενείς και τις οικογένειές τους. «Στη μάχη ενάντια στον καρκίνο δεν περισσεύει κανείς. Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας, προσφέροντας ο καθένας στο βαθμό που μπορεί, για την ενίσχυση του σπουδαίου έργου που επιτελεί ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου», υπογράμμισε η κ. Πατσιά. Κάλεσε, ακόμη, το κοινό να ενισχύσει διά της παρουσίας του την Πορεία της 14ης Απριλίου, καθώς και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.
 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor