ΚΝΕ: 30 Χρόνια Προσφοράς, 1989 – 2019

Με την ευκαιρία της επιτυχούς συμπλήρωσης 30 Χρόνων από την ίδρυσή του, ως ο επαγγελματικός σύνδεσμος της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στην Κύπρο, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο παρέθεσε “Επίσημο Δείπνο” την Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019, στο ξενοδοχείο Parklane στη Λεμεσό.
 
Στο Δείπνο παρευρέθηκαν, οι Υπουργοί Οικονομικών, Συγκοινωνιών και η Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω, Βουλευτές, Διπλωμάτες, Κρατικοί Αξιωματούχοι, αντιπρόσωποι Επαγγελματικών Οργανισμών καθώς και ανώτατα διευθυντικά στελέχη της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας της Κύπρου.
 
Στην ομιλία της κατά τη διάρκεια του Δείπνου, η Υφυπουργός Ναυτιλίας, κ. Νατάσα Πηλείδου, συνεχάρηκε το Επιμελητήριο για την αξιοπρόσεκτη ανάπτυξή του τόσο σε αριθμό εταιρειών Μελών, όσο και σε εύρος αντιπροσώπευσης της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας και εξέφρασε τις ευχαριστίες της Κυβέρνησης για την πολύ στενή συνεργασία και σημαντική συνεισφορά του στη χάραξη ναυτιλιακής πολιτικής.
 
Ο Πρόεδρος του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, κ. Θέμης Παπαδόπουλος ευχαρίστησε διαδοχικές Κυβερνήσεις και άλλους συνεργάτες του Επιμελητηρίου για την αγαστή συνεργασία και στήριξή τους προς την Ναυτιλιακή Βιομηχανία.  Επιπρόσθετα, τόνισε τη δέσμευση του Επιμελητηρίου να συνεχίσει να “πλοηγεί” την Κυπριακή Ναυτιλιακή Βιομηχανία παγκοσμίως προς περαιτέρω ανάπτυξη, διατηρώντας τις διαχρονικές του επαγγελματικές αξίες.
 
Στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής του ευθύνης αλλά και του σημαντικού κοινωφελούς έργου που επιτελεί γενικότερα η Ναυτιλιακή Βιομηχανία στην Κύπρο, το Επιμελητήριο έκανε επίσης δωρεά €10,000 προς τον Συνδέσμο “Ένα Όνειρο-Μια Ευχή”, από εισφορές των Εταιρειών-Μελών του ενόψει του Επίσημου Δείπνου.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor