Business Leaders Summit 2019

Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 το Business Leaders Summit 2019, που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Μεγάλων Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου, στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία. Στο Summit παρευρέθηκαν πέραν των 600 CEOs μεγάλων επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους της οικονομίας.
 
Το Summit επίσης παρακολούθησαν επιχειρηματίες όπως και επαγγελματίες που διαπρέπουν στην Κύπρο και στο εξωτερικό, managers από όλους τους τομείς της οικονομίας της Κύπρου αλλά και πολιτικοί και κρατικοί αξιωματούχου και εκπρόσωποι κομμάτων, υπουργείων και πρεσβειών που ήθελαν να ενημερωθούν για τους τομείς της ηγεσίας, διαχείρισης, διακυβέρνησης και επιχειρηματικότητας.
 
Φέτος, στην ίδια σκηνή παρευρέθηκαν ο Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Invel Real Estate, ο Μενέλαος Σιακόλας, Διευθύνων Σύμβουλος της CNS Group και ο John Christodoulou, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Yianis Group. Και οι τρεις επιχειρηματίες, έχοντας διαγράψει ο καθένας της δική του πορεία στον κλάδο του, συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις γύρω από σημαντικά θέματα της σύγχρονης οικονομίας και μοιράστηκαν με το κοινό τα μυστικά της επιτυχίας τους, τις εμπειρίες τους, τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν και τις φιλοδοξίες τους. Συντονιστής του Summit ήταν ο Φίλιππος Σώσειλος, Συνέταιρος, Επικεφαλής Επιχειρησιακών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου και Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού της PwC Κύπρου.
 
Διοργανωτής: Τράπεζα Κύπρου, Διεύθυνση Μεγάλων Επιχειρήσεων, Συντονιστής: IMH, Χορηγοί Επικοινωνίας: INBusiness Magazine, GOLD Magazine
 
 
 
 
 
 

Πανίκος Νικολάου, Διευθυντής Διεύθυνσης Μεγάλων Επιχειρήσεων, Τράπεζα Κύπρου
 

Φίλιππος Σώσειλος, Συνέταιρος, Επικεφαλής Επιχειρησιακών Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου, Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού, PwC Κύπρου
 
 

Γιάννης Τιρκίδης, Διευθυντής Οικονομικών Ερευνών, Τράπεζα Κύπρου
 
 
 

John Patrick Hourican, Διευθύνοντας Σύμβουλος, Τράπεζα Κύπρου
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor