Η Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Κιτίου γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια!

Ένα χρόνο λειτουργίας γιόρτασε, τη Δευτέρα 25/03, η Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ στο Κίτι, η οποία αποτελεί το δέκατο τρίτο κατάστημα της γνωστής κυπριακής αλυσίδας. Σταθερό μέλημα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ αποτελεί η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των καταναλωτών σε όλη την Κύπρο. Σε αυτό το πλαίσιο, το κατάστημα του Κιτίου, εδώ και ένα χρόνο, προσφέρει στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής μια μοναδική εμπειρία αγορών. 
 
Όπως όλα τα καταστήματα της αλυσίδας, η Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Κιτίου στεγάζεται σε έναν μοντέρνο και άνετο χώρο, ο οποίος ακολουθεί πιστά τα πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης που χαρακτηρίζουν τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Διαθέτει φρέσκα τμήματα, όπου οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν εκλεκτά προϊόντα φρουταρίας, φούρνου, κρεοπωλείου και ψαραγοράς. Φυσικά, δε λείπει η γωνιά με τα προϊόντα ντελικατέσεν, όπως και η κάβα, η οποία προσφέρει μεγάλη ποικιλία ποτών για κάθε γούστο.
 
Επώνυμα είδη καθημερινής ανάγκης, αλλά και τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας των Υπεραγορών διατίθενται επίσης στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του καταστήματος. Επιπλέον, στην Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Κιτίου λειτουργεί μεγάλη καφετέρια, αλλά και ψησταριά, που προσφέρουν καθημερινά φρεσκομαγειρεμένα φαγητά και διάφορα σνακ.
 
Η Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Κιτίου γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια με πολλές αποκλειστικές και ειδικές προσφορές, για όσους επισκέφθηκαν το κατάστημα μέσα στην ημέρα, αλλά και τις ημέρες πριν και μετά. Με αφορμή τον εορτασμό, όσοι έκαναν αγορές €40 και άνω, μπήκαν σε κλήρωση για να κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας €50 για ψώνια από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ.
 
Τον εορτασμό των γενεθλίων της Υπεραγοράς ΑΛΦΑΜΕΓΑ Κιτίου μετέδωσε ζωντανά ο ΚΛΙΚ FM, με τους αγαπημένους παρουσιαστές Χριστιάνα Αριστοτέλους και Χάρη Παπαθεοχάρους να μεταφέρουν τον παλμό της γιορτής. Με πολλές δημιουργικές δραστηριότητες είχαν τη δυνατότητα να απασχοληθούν τα παιδιά που επισκέφθηκαν με τους γονείς τους την Υπεραγορά.
 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor