Τσιμεντοποιία Βασιλικού: Προσφορά στην αίθουσα αθλοπαιδιών του Κέντρου «Άγιος Λάζαρος»

Εκπρόσωποι της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της αίθουσας πολλαπλής χρήσης και του Κέντρου ΑμΕΑ «Άγιος Λάζαρος», στις 21 Μαρτίου 2019. Η νέα αίθουσα εγκαινιάστηκε από την Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού, ως ένας από τους υποστηρικτές του κέντρου, πρόσφερε τσιμέντο για τη δημιουργία της νέας αίθουσας, η οποία θα χρησιμοποιείται για δραστηριότητες των ατόμων αλλά θα βοηθήσει επίσης μελλοντικά στην καλύτερη προετοιμασία της ομάδας αθλητών του Κέντρου που επιδίδονται σε ολυμπιακά αθλήματα, στην κατηγορία των Παραολυμπιακών Αγώνων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν οι χορηγοί και υποστηρικτές του έργου και παρουσιάστηκαν αθλητικές και χορευτικές δημιουργίες από τα ίδια τα παιδιά.

Το Κέντρο ΑμΕΑ «Άγιος Λάζαρος» είναι μη κυβερνητική, κερδοσκοπική οργάνωση και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε 83 ενήλικα άτομα με νοητική αναπηρία από την πόλη και επαρχία της Λάρνακας. Λειτουργεί προγράμματα που βασίζονται στις αρχές και αξίες που διέπουν όλες τις ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες που ασχολούνται με άτομα με αναπηρία γενικότερα, αλλά και εκείνα με νοητική υστέρηση.
 
Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού, με στόχο την κοινωνική ένταξη και αποδοχή των ατόμων με ειδικές ανάγκες στην κοινωνία, στηρίζει τέτοιες προσπάθειες και συνδράμει στην αναβάθμιση των έργων αυτών για μια καλύτερη ζωή.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor