«Hope For Children» CRC Policy Center και Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ κρατούν την ελπίδα των παιδιών ψηλά

Ιδιαίτερα θερμή ήταν για δεύτερη συνεχή χρονιά η ανταπόκριση του κοινού στην εκστρατεία «Choose Hope» που διοργάνωσε το «Hope For Children» CRC Policy Center τον περασμένο Νοέμβριο. Η εκστρατεία πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Διαχρονικού Χορηγού του «Hope for Children» και της Action Global Communications και αποσκοπούσε στην οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού για τη στήριξη των δράσεων του που επικεντρώνονται στην προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών. 

Κεντρικό στοιχείο της εκστρατείας ήταν οι μπλε μυτούλες που συμβολίζουν την ελπίδα και την ευαισθησία προς τα παιδιά. Ως αποτέλεσμα της εκστρατείας, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ παρέδωσαν στον Οργανισμό ποσό ύψους €35.124  που αναλογούν στις  πωλήσεις 17.562 μυτούλων. 

Η Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, Ελίνα Θεοδότου, δήλωσε σχετικά: «Mε μεγάλη χαρά συμμετείχαμε για δεύτερη χρονιά στην εκστρατεία «Choose Hope» που διοργάνωσε ο οργανισμός «Hope For Children» CRC Policy Centre με σκοπό την ευαισθητοποίηση σχετικά με τα δικαιώματα των παιδιών. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες  μας για τη θερμή ανταπόκριση σε αυτή την ενέργεια, οι οποίοι αγοράζοντας τις μπλε μυτούλες έγιναν πολλαπλασιαστές  του μηνύματος Choose Hope, βοηθώντας να σκορπίσουμε περισσότερα παιδικά χαμόγελα». 
 


Από πλευράς της η Άντρια Νεοκλέους, Διευθύντρια Ανθρωπιστικού Τομέα του Οργανισμού ευχαρίστησε το κοινό για τη συνεισφορά του και την υποστήριξη που επιδεικνύει στην εκστρατεία αυτή και κατ’ επέκταση στον Οργανισμό. Τόνισε επίσης ότι η συνεισφορά αυτή σημαίνει πρακτική βοήθεια και στήριξη σε εκατοντάδες παιδιά τα οποία απευθύνονται με τις οικογένειες τους στο Hope For Children για βοήθεια.

Ευχαρίστησε παράλληλα τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ για τη διαχρονική στήριξή τους και την Action Global Communications που βρίσκεται στο πλάι του Hope For Children.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor