Την Πέμπτη (21/3) το 3ο Φόρουμ Δρομικού Κινήματος

Θεσμός έχει γίνει το Φόρουμ Δρομικού Κινήματος το οποίο παρουσιάζει η Τράπεζα Κύπρου και ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ, με τη  συνεργασία του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Φέτος διεξάγεται για τρίτη συνεχή φορά, την προσεχή Πέμπτη, 21 Μαρτίου. Το Φόρουμ αρχίζει στις 19:00 στην αίθουσα «Τάσσος Παπαδόπουλος» του ΤΕΠΑΚ.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο κ. Tim Kilduff, Ιδρυτής και Εκτελεστικός Διευθυντής του ιδρύματος «26.2» και πρώην τεχνικός διευθυντής του περίφημου Μαραθωνίου της Βοστώνης. Ο Kilduff είναι επίσης θεματοφύλακας της κληρονομιάς του Στέλιου Κυριακίδη στις ΗΠΑ. 

Ομιλητής στο 3ο Φόρουμ Δρομικού Κινήματος θα είναι και ο Υφυπουργός Τουρισμού κ. Σάββας Περδίος. Φέτος ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ προσελκύει 3.000 δρομείς από το εξωτερικό, αριθμό που δεν έχει προηγούμενο σε αθλητική διοργάνωση στην Κύπρο. 

Τη μορφή του Στέλιου Κυριακίδη, στον οποίο είναι αφιερωμένος ο 13ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ θα σκιαγραφήσει ο Διευθυντής του Ιστορικού Αρχείου της Λεμεσού κ. Μίμης Σοφοκλέους.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ο 13ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ διεξάγεται 23-24 Μαρτίου στο  παραλιακό μέτωπο της Λεμεσού και αναμένεται να προσελκύσει πέραν των 15.000 δρομέων. 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επισκεφτείτε τις σελίδες www.limassolmarathon.com και www.facebook.com/limassolmarathon. 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor