Η Κτηνιατρική Κλινική Love4Pets στηρίζει τον αγώνα του Hope for Children CRC Policy Center

Με την ευκαιρία έναρξης της λειτουργίας της, η Κτηνιατρική Κλινική Love4Pets, ενώνει τις δυνάμεις της με το Hope for Children CRC Policy Center, και διοργανώνει ένα κοκτέιλ πάρτυ το Σάββατο 23 Μαρτίου 2019, 16:00-19:00 το απόγευμα, στις εγκαταστάσεις της στη Λεωφόρο Ομονοίας 26, στη Λεμεσό. 

Στόχος του κοκτέιλ πάρτυ είναι η έμπρακτη στήριξη του Hope For Children CRC Policy Center για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των παιδιών στέλνοντας το μήνυμα ότι για να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο κόσμο, δίνουμε καλύτερα παιδιά σε αυτόν τον κόσμο! Επίκεντρο της εκδήλωσης αυτής θα είναι τα παιδιά, τα οπόια θα έχουν την ευκαιρία, μέσα από διάφορα παιχνίδια και δραστηριότητες να έρθουν πιο κοντά στα ζώα και να τα αγαπήσουν.

Πιο συγκεκριμένα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία, κατά τη διάρκεια του κοκτέιλ πάρτυ, να γνωρίσουν τις υπηρεσίες της Κτηνιατρικής Κλινικής Love4Pets, να ενημερωθούν για το έργο του Hope for Children CRC Policy Center και να περάσουν ένα ευχάριστο απόγευμα Σαββάτου κάνοντας καινούργιες γνωριμίες (charity & networking event) παρέα με τους ήχους του σαξοφώνου του Στέλιου Αροδίτη. Επίσης, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν εισφορές για το Hope For Children CRC Policy Center και ταυτόχρονα να συμμετέχουν σε κλήρωση με πλούσια δώρα. 

Το κοκτέιλ πάρτυ στηρίζεται από το Love FM Κύπρου ως χορηγός επικοινωνίας, ενώ ως χρυσοί χορηγοί συμμετέχουν οι N&Z About Vets, Hill's Pet Nutrition, Frontline και το Ελαιόλαδο Cretanthos. Οι υπόλοιποι χορηγοί της εκδήλωσης συμμετέχουν με δώρα στην κλήρωση.

Η Κτηνιατρική Κλινική Love4Pets στηρίζει τον αγώνα του Hope for Children CRC Policy Center για τα δικαιώματα των παιδιών και στέλνει το μήνυμα ότι χτυπάμε το "κακό" στη ρίζα του. Για να ελπίζουμε σε ένα κόσμο χωρίς κακοποίηση στους ανθρώπους και στα ζώα, προσφέρουμε γνώση και αγάπη στα παιδιά, στους πολίτες του αύριο. Νικάμε την κακοποίηση με αγάπη και αγκαλιάζουμε τους πολίτες του μέλλοντος, τα παιδιά μας!

Ελάτε να στείλουμε μαζί μηνύματα αγάπης και ελπίδας για τα παιδία, για τα ζώα, για το μέλλον!

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor