Η Marathon Trading και Ice Power στηρίζουν και φέτος τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ

Για μια ακόμα μια χρονιά η Ice Power είναι Χρυσός Χορηγός του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού - ΓΣΟ, στηρίζοντας τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου.

Η Ice Power υποστηρίζει τους δρομείς και φροντίζει ώστε να τους παρέχει τα εχέγγυα για μια απροβλημάτιστη διαδρομή, ελαχιστοποιώντας τον πόνο και τους μυϊκούς τραυματισμούς.

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της Ice Power αποτελούν την πρώτη επιλογή για άμεση ανακούφιση από τυχόν πόνους, εξαιτίας της επίπονης προσπάθειας που απαιτείται για την ολοκλήρωση ενός Μαραθώνιου αγώνα. Η Ice Power σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους φυσιοθεραπευτές του Zantis Physio Rehab Center και του European University θα είναι και φέτος στο σημείο τερματισμού προσφέροντας άμεση ανακούφιση και φροντίδα στους δρομείς που τερματίζουν.

Ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού – ΓΣΟ διεξάγεται φέτος για 13η συνεχή χρονιά και λαμβάνει χώρα το Σαββατοκύριακο 23-24 Μαρτίου. Οι δρομείς όλων των διαδρομών θα έχουν την υποστήριξη της Ice Power η οποία πιστή στις διαχρονικές τις αξίες, δηλώνει για μια ακόμη χρονιά παρούσα, σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός διεθνούς εμβέλειας.

Εκτιμάται πως η φετινή διοργάνωση, που είναι πιστοποιημένη από την Διεθνή Ένωση Δρόμων Αντοχής (AIMS) και Παγκόσμια Ομοσπονδία Κλασικού Αθλητισμού (IAAF) αποτελεί μέρος του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου της ΚΟΕΑΣ, όπου θα προσελκύσει περισσότερους από 2.000 δρομείς από το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο www.limassolmarathon.com.
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor