Η ΚΕΑΝ στην 24η Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2019 στο Ντουμπάι

Η ΚΕΑΝ, εδραιωμένη στη συνείδηση του κυπριακού καταναλωτικού κοινού για τη συνέπεια και την σταθερή επιχειρηματική της παρουσία, έδωσε και φέτος δυναμικά το παρών της στην 24η Διεθνή Έκθεση GULFOOD 2019, που πραγματοποιήθηκε τον Φεβρουάριο στον εκθεσιακό χώρο World Trade Center στο Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Όπως είναι γνωστό, το Ντουμπάι αποτελεί ισχυρότατο παγκόσμιο τουριστικό και εμπορικό κέντρο και η Διεθνής Έκθεση GULFOOD προσελκύει κάθε χρόνο περισσότερους από 100.000 εμπορικούς επισκέπτες. Η έκθεση προσφέρει σε περίπου σε 5.000 περίπου εκθέτες από όλο τον κόσμο σημαντικές ευκαιρίες για επαφές με στόχο την ανάπτυξη της εξωστρέφειας και τη σύναψη συμφωνιών για επέκταση της εξαγωγικής τους δραστηριότητας.

Η ΚΕΑΝ, μέσα από το περίπτερό της, παρουσίασε στους ξένους εμπορικούς επισκέπτες, υφιστάμενους πελάτες και νέους ενδιαφερόμενους τη σειρά των προϊόντων της αλλά και τις δυνατότητες της ΚΕΑΝ για εξυπηρέτηση σε θέματα παραγωγής προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας και αξιολόγησε ευκαιρίες για διείσδυση σε νέες αγορές.
 

 

Μιλώντας για την παρουσία της ΚΕΑΝ στην έκθεση, ο Διευθυντής Εξαγωγών, Ανδρεάς Εργατούδης, δήλωσε: «Η Διεθνής Έκθεση GULFOOD 2019 αποτελεί από τις μεγαλύτερες ετήσιες εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον κόσμο και γέφυρα μεταξύ Ανατολής και Δύσης.  Η συμμετοχή της ΚΕΑΝ εντάσσεται στο πλαίσιο της στρατηγικής επέκτασης της διεθνούς επιχειρηματικής της δραστηριότητας μέσω των εξαγωγών. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης σημειώθηκε έντονο ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας και ενισχύθηκε η διεθνής εικόνα μας. Αναμένουμε ότι ως αποτέλεσμα θα εδραιωθεί ακόμη περισσότερο η θέση της ΚΕΑΝ στο διεθνές εμπόριο.»

Σήμερα, το εργοστάσιο της ΚΕΑΝ παράγει πλειάδα προϊόντων και συσκευασιών τελευταίας τεχνολογίας και προσφέρει στην αγορά της Κύπρου, και διεθνώς, παραδοσιακά αλλά και καινοτόμα προϊόντα. Τα προϊόντα ΚΕΑΝ εξάγονται σε 50 χώρες σε όλο τον κόσμο, στις 5 ηπείρους, από τον Άγιο Δομίνικο μέχρι τη Νέα Ζηλανδία, με τις εξαγωγές να αποτελούν το 30% της παραγωγής της εταιρείας. Η εξαγωγική διαδικασία υλοποιείται από το έμπειρο και εξειδικευμένο Τμήμα Εξαγωγών της εταιρείας στην Κύπρο, που είναι σε θέση να διαχειρίζεται αποτελεσματικά μεγάλο αριθμό παραγγελιών και αποθεμάτων και να προσφέρει γρήγορη εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες της εταιρείας.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor