H DP World Limassol γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η DP World Limassol γιόρτασε την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ενισχύοντας έμπρακτα τις γυναίκες στο χώρο εργασίας. Η εταιρεία διοργάνωσε μονοήμερο σεμινάριο, στο οποίο συμμετείχαν όλες οι γυναίκες που εργάζονται στην DP World Limassol και είχαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις απόψεις και σκέψεις τους για το όραμα του Ομίλου DP World όσον αφορά την ενδυνάμωση των γυναικών στον λιμενικό κλάδο.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου, το οποίο συντόνιζε η Σύμβουλος Ανθρώπινου Δυναμικού, Muriel Matta, οι συμμετέχουσες μοιράστηκαν ιδέες και απόψεις, με άλλους συναδέλφους τους καθώς και την Ανώτερη Διευθυντική ομάδα της εταιρείας, αναφορικά με την ενδυνάμωση των γυναικών και τη σημασία του ρόλου τους στο μέλλον της λιμενικής βιομηχανίας. Μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν, θέματα που αφορούν την παροχή ίσων ευκαιριών στο χώρο εργασίας, τη μάθηση και την ανάπτυξη, την ποικιλομορφία και την ενσωμάτωση, την πολιτική και στρατηγική προσλήψεων αλλά και τις διάφορες αντιλήψεις που υπάρχουν σε σχέση με τις γυναίκες που εργοδοτούνται σε ένα παραδοσιακά ανδροκρατούμενο κλάδο όπως αυτός των λιμανιών. 

Σε δηλώσεις του, ο Γενικός Διευθυντής της DP World Limassol, Charles Meaby ανέφερε πως «Πιστεύουμε ότι κάνοντας τολμηρά βήματα για τη δημιουργία ενός πολύμορφου χώρου εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, θα οδηγήσει σε καλύτερες ιδέες, πιο δυνατή συνεργασία και στη διαμόρφωση μίας δυναμικής κουλτούρας, που θα στηρίζει τον σκοπό μας. Παγκόσμια δέσμευσή μας, ως οργανισμός, είναι η αύξηση του ποσοστού των γυναικών στο σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού μας και σε αυτό το πλαίσιο λαμβάνουμε δραστικά μέτρα για να επιταχύνουμε την πρόοδο μας».   
 

 

Ακολούθως, ο κ. Meaby εξήγησε πως «η ισότητα των φύλων είναι ευθύνη όλων μας. Θα χρειαστεί η προσπάθεια όλων, ανδρών και γυναικών που εργάζονται δίπλα-δίπλα, για να επιτύχουμε τον κοινό μας στόχο. Εκ μέρους της διευθυντικής ομάδας, θα ήθελα να εκφράσω το πόσο περήφανοι είμαστε για το αξιόλογο έργο που επιτελείται από όλο το προσωπικό μας, και ειδικά, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τις γυναίκες συναδέλφους μας στην DP World Limassol και να επαναβεβαιώσω τη δέσμευσή μας για παροχή ίσων ευκαιριών και ισότητας των φύλων. Στην DP World η προώθηση της ισότητας των φύλων είναι ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για τη δημιουργία μίας κουλτούρας που ενθαρρύνει την ποικιλομορφία και ένα περιβάλλον εργασίας χωρίς αποκλεισμούς, ώστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε έξυπνες λύσεις που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες και προκλήσεις των πελατών μας».

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor