Η Parimatch γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Δελτίο τύπου  08/03/2019 17:59
Η Parimatch γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Η Parimatch γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Δελτίο τύπου  08/03/2019 17:59
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σήμερα και δεν θα μπορούσε να μην τιμήσει τις γυναίκες υπαλλήλους της και τον πολύπλευρο ρόλο τους η Parimatch. Η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας, με επικεφαλής την κα Μαριάννα Χατζηαντωνίου δώρισε στην κάθε γυναίκα υπάλληλο ξεχωριστές ευχές, γλυκά από τον Ζορμπά και voucher από το hair and beauty salon G.bar!

RELATED ARTICLES

 
Ένα μεγάλο ποσοστό του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας (59%) είναι γυναίκες και αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι είμαστε μια εταιρεία που δίνει ίσες ευκαιρίες εργοδότησης και ανέλιξης. Σύμφωνα με την κα Χατζηαντωνίου: “To να βρίσκουμε ευκαιρίες σαν τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού να πούμε ευχαριστώ στον κόσμο που μας στηρίζει καθημερινά ήταν και είναι πρωταρχικός στόχος για εμένα. Κι αυτό βέβαια συνάδει και με το logo που έχουμε πλέον σαν HR Team #happytomakethemhappy!”.
 
Η Parimatch εστιάζει στο να  διασφαλίζει ότι οι επαγγελματίες της επιβραβεύονται για την αφοσίωσή τους και την συνεισφορά τους στην εξέλιξη και τους στόχους της εταιρείας. Η συνεχής φροντίδα και εξέλιξη των εργαζομένων της και το να τους κάνει να αισθάνονται καλά και πολύτιμοι στον ρόλο τους έχει σημαντικό αντίκτυπο στην αίσθηση ότι ανήκουν στην εταιρεία και νιώθουν αξιόλογοι για το ποιοι είναι και τι μπορούν να παρέχουν.
 
Το προσωπικό της Parimatch απολαμβάνει διάφορα ξεχωριστά προνόμια, όπως δωρεάν καθημερινό γεύμα, φρούτα και σνακς για πρόγευμα, δωρεάν μαθήματα Αγγλικών και Ρωσικών κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών, επιχορήγηση των εξετάσεων ACCA και ευέλικτο ωράριο. Επίσης, στην Parimatch εφαρμόζονται πιστά πρακτικές, όπως ίσες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και ανέλιξης, πρόγραμμα διαχείρισης ταλέντων και σύστημα αξιολόγησης, δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη και εταιρικές εκδηλώσεις.
 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας