ΑΗΚ: Με την ενέργεια της γυναίκας…αρχίζουν όλα

Ενέργεια ζωής γέμισαν σήμερα τα Γραφεία της ΑΗΚ σε Λευκωσία και Λεμεσό. Αυτή τη φορά όχι μόνο από τον ηλεκτρισμό αλλά και από την αστείρευτη πηγή ενέργειας, τη δημιουργό ζωής, τη γυναίκα! 
 
Οι γυναίκες σήμερα είχαν την τιμητική τους και η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΗΚ, κ. Έμιλυ Γιολίτη, θέλησε να βρεθεί κοντά στις γυναίκες εργαζόμενες στην ΑΗΚ Παγκύπρια, να τις γνωρίσει, να τους μιλήσει και να τις τιμήσει.
 
Από το 2017, η ΑΗΚ είναι Πιστοποιημένος Οργανισμός Εργοδότης Ισότητας και πολλά σημαντικά βήματα έχουν γίνει για την άμβλυνση των ανισοτήτων τα τελευταία χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2003 διορίστηκε για πρώτη φορά γυναίκα Μέλος του ΔΣ. Σήμερα στο ΔΣ της ΑΗΚ είναι διορισμένες 4 γυναίκες με την Έμιλυ Γιολίτη να προεδρεύει. Όπως ανέφερε η κ. Γιολίτη, «Στην εποχή μας όλο και περισσότερες γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με το δίλημμα καριέρα ή οικογένεια. Μπορούμε και τα δυο. Είναι στο χέρι όλων μας να διασφαλίσουμε ότι η συμμετοχή των γυναικών σε θέσεις κλειδιά, δεν προσκρούει σε αγκυλώσεις και προκαταλήψεις, ούτε σε επίπεδο δομών και εταιρικών πολιτικών, αλλά ούτε σε και σε προχωρημένα στερεότυπα με βάση το φύλο».
 
Οι συναντήσεις έγιναν σε φιλικό επίπεδο και σε ζεστό κλίμα. Οι παρευρισκόμενες αναχώρησαν από τη συνάντηση με ένα συμβολικό λουλούδι η κάθε μια και ένα αίσθημα αισιοδοξίας και χαράς ότι με την ενέργεια του άλλοτε ασθενές φύλου….αρχίζουν πολλά. Μικρά και μεγάλα.   
 
Το ΔΣ της ΑΗΚ και η διεύθυνση της είναι και θα είναι πάντα στο πλάι τους. Θα τιμά τη γυναίκα και την ενέργεια της διαχρονικά.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor