Ανεβάζουμε ταχύτητες για τον PrimeTel Εταιρικό Δρόμο 5KM!

Με μότο «Έλα Μαζί μας», η PrimeTel στηρίζει για 7η συνεχή χρονιά τον 13ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Μαρτίου 2019.

Η PrimeTel, επενδύοντας στις αξίες του αθλητισμού, προωθεί το ευ ζην, υποστηρίζοντας και φέτος τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, ως Χρυσός Χορηγός, Ονομαστικός Χορηγός του PrimeTel Εταιρικού Αγώνα Δρόμου 5ΚΜ και επίσημος τηλεπικοινωνιακός πάροχος της διοργάνωσης.   

Ο PrimeTel Εταιρικός Δρόμος 5KM, ο πιο δημοφιλής δρόμος της διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαρτίου 2019 στις 09:00 και αναμένεται να ξεπεράσει τις 10.000 συμμετοχές από 230 εταιρίες. Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν μια από τις ομορφότερες και πιο φωτεινές διαδρομές της Μεσογείου, με σημείο εκκίνησης τον Μόλο Λεμεσού (στο ύψος του Yellow Café). Οι συμμετέχοντες θα κόψουν το νήμα του τερματισμού στον παραλιακό δρόμο, στο ύψος της Οδού Ανεξαρτησίας, ενώ η στροφή του Εταιρικού Δρόμου θα βρίσκεται στο Crown Plaza.

Η PrimeTel υποστηρίζοντας σταθερά την μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου ανεβάζει ταχύτητες και προσκαλεί όλους να ζήσουν την εμπειρία του PrimeTel Εταιρικού Δρόμου 5KM. Η στήριξη της PrimeTel σε αθλητικές δράσεις αποδεικνύει έμπρακτα την προσπάθεια της εταιρίας να προάγει την αξία της συμμετοχής και του υγιεινού τρόπου ζωής.

Η PrimeTel σε συνεργασία με την Garmin θα προσφέρουν στον νικητή του PrimeTel Εταιρικού Δρόμου 5ΚΜ ένα Huawei P20 Lite (64GB) και ένα αθλητικό ρολόι Garmin Vivoactive 3.

Έλα μαζί μας!
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor