Μήνας αυτοβελτίωσης ο Μάρτιος στα Public

Τα καταστήματα Public με τα πιο σύγχρονα και ενημερωμένα βιβλιοπωλεία αφιερώνουν τον Μάρτιο στην αυτοβελτίωση. Οι έξι πλούσιες βιβλιοθήκες των Public που βρίσκονται σε όλη την Κύπρο, λειτουργώντας ως εστίες φιλαναγνωσίας και σημεία αναφοράς για τους απανταχού λάτρεις του βιβλίου καλούν το κοινό, τον πρώτο μήνα της άνοιξης να προμηθευτεί κάποια από τα κορυφαία αναγνώσματα αυτοβελτίωσης.

Μέσα από αυτά δίνεται στον καθένα η ευκαιρία να ανακαλύψει τον εαυτό του και να στοχεύσει στην βελτίωση της ζωής του, μέσω των καλύτερων ελληνικών και ξενόγλωσσων βιβλίων. Ενδεικτικά, μερικά από τα Top βιβλία αυτοβελτίωσης που μπορείς να βρεις σε ένα από τα 6 καταστήματα Public ή στην ιστοσελίδα των Public είναι:
-    Το Δώρο, του Ξενάκη Στέφανου, εκδ. Key Books: Μία σειρά από καθημερινές ιστορίες που σε βοηθάνε να καταλάβεις το Δώρο της ίδιας της ζωής!

-    Ικιγκάι, των Héctor García και Francesc Miralles, εκδ. Πατάκη: Το βιβλίο αυτό αναλύει για πρώτη φορά τους τρόπους των αιωνόβιων Ιαπώνων για αισιόδοξη και δραστήρια ζωή.

-    Να ευτυχήσω για να πετύχω ή να πετύχω για να ευτυχήσω, του Νικόλα Σμυρνάκη, εκδ. Διόπτρα: Ένα βιβλίο που καταρρίπτει τους μύθους γύρω από την ευτυχία και την επιτυχία και αποκαλύπτει τις πιο δημιουργικές ιδέες για μια ζωή γεμάτη πρόοδο, αγάπη και πληρότητα.

-    Το βιβλίο του Lykke, του Wiking Meik, εκδ. Μίνωας: Μία προσπάθεια κατανόησης του τι κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους σε ολόκληρο τον κόσμο, θέτοντας ερωτήματα που μας απασχολούν όλους.

-    Στρώσε το κρεβάτι σου, του Raven William Mack, εκδ. Ψυχογιός: Μικρά πράγματα που μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου… ίσως και τον κόσμο.

-    Διαλειμματική νηστεία και αποφυγή νόσων, Συλλογικό έργο των Κουρέτα Δημήτρη, Γκουτζουρέλα Νίκου και Τέκου Φώτη, εκδ. Αρμός.

-    Ξεκινήστε από το γιατί, του Simon Sinek, εκδ. Κλειδάριθμος: Πώς οι μεγάλοι ηγέτες εμπνέουν τους πάντες να δράσουν.

-    Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας, του Anthony Robbins, εκδ. Διόπτρα: Η δύναμη που διαμορφώνει τη ζωή, 


Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας τους στην Κύπρο και με στόχο να συμμετέχουν ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα της Κύπρου, τα Public φιλοξενούν συστηματικά παρουσιάσεις βιβλίων, συγγραφείς και δημιουργικά εργαστήρια, ενώ έχουν υλοποιήσει μια σειρά από δράσεις που προωθούν τη συνήθεια της ανάγνωσης. Πιστά σε αυτή τους την φιλοσοφία, τα Public υποδέχονται την άνοιξη με αισιοδοξία και καλή διάθεση.

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor