KEO: Συγκομιδή μεταλλίων στον Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης

Ο «Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης», ένας από τους πιο έγκυρους διαγωνισμούς κρασιού ανά το παγκόσμιο, ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της φετινής διοργάνωσης.

Από τις 866 συμμετοχές, ο φετινός διαγωνισμός απένειμε για ακόμα μια χρονιά, σειρά μεταλλίων στην εταιρεία ΚΕΟ. Συγκεκριμένα, η ΚΕΟ πήρε χρυσό μετάλλιο για την Kουμανδαρία St. John, ασημένιο για το ερυθρό ΚΤΗΜΑ ΚΕΟ 2015 και χάλκινα για το ροζέ ΚΤΗΜΑ ΚΕΟ 2018, το ΓΙΑΝΝΟΥΔΙ 2016, τη ΖΙΒΑΝΙΑ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ, και το ΞΥΝΙΣΤΕΡΙ 2018 για το οποίο εξασφάλισε και Ειδική Τιμητική Διάκριση. 

Τα βραβεία αυτά αποτελούν μεγάλη τιμή για την εταιρεία ΚΕΟ. Η υψηλή ποιότητα των κρασιών που παράγονται στο οινοποιείο της εταιρείας στη Μαλλιά αναγνωρίζεται διεθνώς και ανταγωνίζεται επάξια ετικέτες κρασιού από όλο τον κόσμο. Η βράβευση, αλλά και η ειδική διάκριση που έλαβε το ΞΥΝΙΣΤΕΡΙ της ΚΕΟ, αποδεικνύει ότι η προσήλωση της εταιρείας στην ανάδειξη γηγενών ποικιλιών σταφυλιού, αποτελεί τον ιδανικό τρόπο για την προβολή των Κυπριακών κρασιών διεθνώς. Ουσιαστικά, οι κυπριακές αυτόχθονες ποικιλίες αναδεικνύουν τον χαρακτήρα και την οινική μας παράδοση. Ακόμα ένα παράδειγμα αυτής της επιτυχημένης στρατηγικής είναι και η Ζιβανία Σουλτανίνα, η οποία βραβεύεται κατ’ επανάληψη στον διαγωνισμό αυτό. Πρόκειται για ένα μοναδικό μονοποικιλιακό προϊόν που μόνο η ΚΕΟ διαθέτει στην αγορά και αποτελεί ακόμα μια καινοτομία της εταιρείας, η οποία εξέλιξε το παραδοσιακό αυτό ποτό μέσω της απόσταξης στεμφύλων από σταφύλια Σουλτανίνας.  

Ο «Διεθνής Διαγωνισμός Οίνου & Αποσταγμάτων Θεσσαλονίκης» συμπλήρωσε φέτος 20 χρόνια ζωής. Το υψηλό επίπεδο του Διαγωνισμού επιβεβαιώνεται από τη συμμετοχή διεθνώς αναγνωρισμένων γευσιγνωστών, οινολόγων, Masters of Wine, sommeliers, κριτών γεύσης, δημοσιογράφων και επαγγελματιών οίνου, οι οποίοι μέσα από εντατικές τυφλές γευσιγνωσίες αναδεικνύουν τους οίνους και τα αποστάγματα που ξεχωρίζουν σε κάθε κατηγορία.  

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor