Το Alpha Spend & Win επανέρχεται με πλούσια δώρα

Τον Ιανουάριο πραγματοποιήθηκε η μεγάλη κλήρωση της Προωθητικής Ενέργειας Alpha Spend & Win η οποία ανέδειξε ένα μεγάλο υπερτυχερό τον Κωνσταντίνο Δανιήλ, που κέρδισε ένα ολοκαίνουριο Hyundai Kona Style 1.6CRDi 136PS Automatic και τρεις τυχερούς που κέρδισαν από ένα ταξίδι στο Πουκέτ της Ταϋλάνδης, τους Δημήτριο Πηλαβάκη, Κριστίνα Κουμή και Παύλο Αγγελίδη. 
 
Με τη συμμετοχή τους σε μηνιαίες κληρώσεις, για περίοδο 4 μηνών, οι κάτοχοι των καρτών Mastercard της Αlpha Bank είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν συνολικά 260 δώρα. Συγκεκριμένα, δόθηκαν 35 Smart Phones Samsung Galaxy A6, 35 Smart Watches Samsung Gear S3 Frontier, 35 Ταξίδια στην Ευρώπη και 155 Διανυκτερεύσεις σε πολυτελή ξενοδοχεία στην Κύπρο.
 
Η Alpha Bank συνεχίζει να ανταμείβει τους κατόχους Καρτών Mastercard για τις αγορές τους, επαναφέροντας τον διαγωνισμό για την περίοδο 1 Ιανουαρίου έως 30 Απριλίου 2019, με επιπλέον μηνιαίες κληρώσεις και πλούσια δώρα. Στο πλαίσιο αυτό τον Μάιο του 2019 θα διεξαχθεί άλλη μια μεγάλη κλήρωση που θα αναδείξει τους υπερτυχερούς που θα κερδίσουν 1 αυτοκίνητο Hyundai Kona Style 1.6CRDi 136PS Automatic και 2 εξωτικά ταξίδια στο Πουκέτ.
 
Περισσότερες πληροφορίες για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα Alpha Spend & Win είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα www.alphabank.com.cy

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor