Ένα ασυνήθιστο Σάββατο στα κεντρικά γραφεία της Parimatch!

Η Parimatch αυτό το Σάββατο, ήταν στην ευχάριστη θέση να φιλοξενήσει στα γραφεία της τους μικρούς καλεσμένους από την ομάδα του KidIT REVO!

Το έργο KidIT REVO είναι ένα νέο διεθνής μορφής πρόγραμμα τεχνολογικής εκπαίδευσης για παιδιά ηλικίας 5-10 ετών, βασισμένο στις καλύτερες πρακτικές παγκοσμίου φήμης οργανισμών, όπως το MIT Media Lab και το Harvard University. Η αποστολή του προγράμματος αυτού είναι να μεταμορφώσει τα παιδιά από παθητικούς χρήστες της τεχνολογίας σε ενεργούς δημιουργούς, μέσω της δημιουργίας των προϊόντων τους και με τη μελλοντική δυνατότητα παρουσίασής τους στα μεγαλύτερα συνέδρια του κόσμου.

Η Parimatch υποστηρίζει το πρόγραμμα αυτό, ως μία τεχνολογική εταιρεία με περισσότερους από 250 ειδικούς στην ομάδα πληροφορικής της, εκ των οποίων το 70% είναι τεχνολογικό προσωπικό. Επίσης, ως μια εταιρεία που ασχολείται σοβαρά και συνεχώς με την εκπαίδευση των υπαλλήλων της αλλά και με εκτενείς δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης έρχεται κοντά στα άτομα που το έχουν ανάγκη και επιθυμεί να ξεπεράσει τον εταιρικό της κόσμο και να υποστηρίξει την καινοτόμο εκπαίδευση για μια μελλοντική γενιά. Διότι ποιος ξέρει ίσως μια μέρα θα είναι το μέλλον της εταιρείας!

Η ενέργεια αυτή της Parimatch υπάγεται κάτω από το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας. Μάλιστα όλες οι παρόμοιου είδους ενέργειες, κοινωφελούς χαρακτήρα θα ενσωματωθούν σε ένα διεθνές πλάνο κάτω από την ονομασία: "Parimatch Foundation".

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor