Η Γιολίτη χαρίζει τις απολαβές της στο «Hope For Children» CRC Policy Center

Η κα. Έμιλυ Γιολίτη, μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου του «Hope For Children» CRC Policy Center,  στηρίζει τον Οργανισμό παραχωρώντας σε αυτόν τις μηνιαίες απολαβές της ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Το «Hope For Children» CRC Policy Center, επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά την κα. Γιολίτη για την ευγενική και αμέριστη πρωτοβουλία. Πρωτοβουλίες και δράσεις ανιδιοτέλειας όπως αυτή, αναδεικνύουν τη σπουδαιότητα της οικονομικής στήριξης, της ευαισθητοποίησης και της ενημέρωσης του κοινωνικού συνόλου για την προστασία των παιδιών.

Ο Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού κος. Joseph Varughese, ευχαρίστησε την κα. Γιολίτη για την απόφαση αυτή. Τόνισε επίσης ότι τέτοια κίνηση αποτελεί παράδειγμα έμπρακτης ανταπόκρισης των πολιτών προς τις ανάγκες των συνανθρώπων τους, και ιδιαίτερα των παιδιών.

Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμηση του στο πρόσωπο της κας. Γιολίτη για την υποστήριξη τόσο σαν μέλος του Ανώτατου Συμβουλευτικού Συμβουλίου, όσο και σαν μέλος του κοινωνικού συνόλου που επικροτεί και ενισχύει τις προσπάθειες που καταβάλλονται και το έργο που επιτελείται από το «Hope For Children» CRC Policy Center.

Το όραμα του "Hope For Children" CRC Policy Center είναι να συνδράμει στην προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων του παιδιού και να υποστηρίξει την ενεργό συμμετοχή των νέων στην κοινωνία. Για το σκοπό αυτό, υλοποιεί πολυεπίπεδα ανθρωπιστικά προγράμματα που αφορούν στην προώθηση των δικαιωμάτων όλων των παιδιών με προτεραιότητα την ευημερία τους, την εκπαίδευση και την πρόληψη κάθε είδους βίας ενάντια στα παιδιά καθώς και στην ψυχοκοινωνική και νομική τους στήριξη. Η υποστήριξη και η αναγνώριση των προγραμμάτων του, μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην προστασία και προώθηση των δικαιωμάτων όλων των παιδιών. 

 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor