Βραδιά αγάπης με τη μέγα στήριξη της Lidl Κύπρου

Gala διοργάνωσε ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και Υψηλού Προστάτη του Συνδέσμου, κ. Νίκου Αναστασιάδη και με τη μουσική συνοδεία του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη. 

Ο Μέγας Χορηγός του Δείπνου Αγάπης ήταν η LIDL Κύπρου, η οποία παρέδωσε την ίδια μέρα επιταγή ύψους 50 χιλιάδων ευρώ, ποσό που συλλέχθηκε από τη Χριστουγεννιάτικη εκστρατεία της εταιρείας για στήριξη του Κέντρου Ανακουφιστικής Φροντίδας «Αροδαφνούσα». 

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι παρασκευασμένο αποκλειστικά με υλικά από τα LIDL Κύπρου ενώ παράλληλα απόλαυσαν την μουσική παράσταση. 
 

 

Η στήριξη της Lidl Κύπρου στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο δεν αποτελεί μόνο στρατηγικό πυλώνα της εταιρικής υπευθυνότητας αλλά και επιχειρηματικό καθήκον ώστε να βρίσκεται  δίπλα και στους εθελοντές που επιτελούν μοναδικό έργο προς την κοινωνία. 
Από 29 Οκτωβρίου και μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων, με κάθε αγορά μιας συσκευασίας Favorina με λούτρινο ζωάκι και σοκολατάκια αξίας 6,99,  η Lidl προσέφερε τα 2 Ευρώ στο μοναδικό κέντρο της χώρας - Ανακουφιστικής Φροντίδας Αροδαφνούσας.
Συνολικά συγκεντρώθηκε το ποσό των 50,000€.

 

 



Εκ μέρους της LIDL Κύπρου, ο Γενικός Διευθυντής της LIDL Κύπρου, κ. Σπυρίδωνας Κονδύλης, δήλωσε στο δείπνο αγάπης « εδώ και έξι χρόνια η Lidl Κύπρου είναι αρωγοί και συμπαραστάτες . 

Έτσι εκτός από τα χρήματα που προσφέραμε για τη λειτουργία της Αροδαφνούσας, έχετε και τη στήριξή μας στη σίτιση των πασχόντων - φιλοξενούμενων στην Αροδαφνούσα χορηγώντας τρόφιμα και υλικά αγαθά . Ενώ χρηματοδοτούμε τους μισθούς και τα λειτουργικά έξοδα που απαιτούνται, ώστε καθημερινά να μπορείτε να προσφέρετε υγιεινά και νόστιμα γεύματα στους ασθενείς.

 

 

Για όλους εμάς στην Lidl Κύπρου η δημιουργία αλυσίδας αγάπης και κοινωνικής προσφοράς είναι καθημερινός μας στόχος και η στήριξη και η φροντίδα των συνανθρώπων μας αποτελεί έμπρακτη προτεραιότητα.» 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor