Επιτυχής η εκδήλωση Partners Y&R για το Σοφία για τα Παιδιά

Μια εκδήλωση γεμάτη αγάπη ήταν το κύριο χαρακτηριστικό των εγκαινίων της έκθεσης «Sophia with love» στις κατάμεστες με κόσμο αίθουσες της Λεβεντείου Πινακοθήκης, την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου. Την έκθεση οργάνωσε για άλλη μια χρονιά με τεράστια επιτυχία η εταιρία επικοινωνίας Partners Y&R για το «Σοφία για τα Παιδιά». Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη συναισθήματα για τα παιδιά που στηρίζει το Σοφία σε Κύπρο και Καμίνια, ο κόσμος ήρθε σε επαφή με τις καλλιτεχνικές δημιουργίες που φιλοτέχνησαν 130 Κύπριοι καλλιτέχνες για να στηρίξουν το έργο του Σοφία.
 
130 καρδιές φτιαγμένες από πέτρα, μεταμορφώθηκαν σε αξιοθαύμαστα έργα τέχνης και δημοπρατήθηκαν στην έκθεση ειδικά για τον σκοπό αυτό με την  ανταπόκριση του κόσμου να είναι εγκάρδια. Το γεγονός αγκαλιάστηκε με αγάπη αυτή την μέρα των εγκαινίων, γεγονός που προμηνύει και τη μεγάλη επιτυχία που θα έχει η έκθεση στη συνέχεια. Στις καρδιές αυτές ο κόσμος αναγνώρισε ένα πολύ πρωτότυπο και μοναδικό δώρο που μπορούν να κάνουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα για την ημέρα των Ερωτευμένων στις 14 του Φεβρουαρίου.
 
Οι αγοραστές, πέρα από την καλλιτεχνική αξία της κάθε καρδιάς, είδαν σε αυτές την ευκαιρία να βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο στην βελτίωση των συνθηκών ζωής και εκπαίδευσης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης χιλιάδων παιδιών στην Κένυα και στις 16 κουζίνες σε ολοήμερα δημοτικά σχολεία στην Κύπρο που προσφέρουν μεσημεριανό φαγητό στα άπορα παιδιά.
 
Όσες καρδιές δεν αγοράστηκαν την ημέρα των εγκαινίων θα είναι διαθέσιμες καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης στα 100 ευρώ η μία. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους τους επισκέπτες. Επίσης οργανώνονται στη Λεβεντιο Πινακοθήκη, παιδικά εργαστήρια στις 16 και 17 του μηνός, τα οποία αποτελούν μια καλή ευκαιρία να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με τις τέχνες και να απασχοληθούν δημιουργικά. Η συμμετοχή θα γίνεται κατόπιν εγγραφής στο 22 66 88 38 ή στο education@leventisgallery.org  και έχει κόστος 10 ευρώ για κάθε παιδί. Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ο χώρος στάθμευσης.
 
Την έκθεση «Sophia with love» στηρίζουν, ως συνδιοργανωτής η εταιρία Partners Y&R και ως
χορηγός φιλοξενίας η Λεβέντειος Πινακοθήκη. Επίσης, πολύτιμη βοήθεια προσέφεραν οι εταιρίες Kailas Printers, Landas Colours και η Travel Express που πρόσφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους για την διοργάνωση της εκδήλωσης.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor