15η ετήσια αιμοδοσία της Leptos Estates

InBusinessNews  04/02/2019 11:10
15η ετήσια αιμοδοσία της Leptos Estates

15η ετήσια αιμοδοσία της Leptos Estates

InBusinessNews  04/02/2019 11:10
Με το σύνθημα «Κάθε δωρητής αίματος είναι ένας αποταμιευτής ζωής », δεκάδες εθελοντές αιμοδότες μέλη της Διεύθυνσης και  υπάλληλοι της εταιρείας Leptos Estates ηλικίας από 22 εώς και 60 ετών πρόσφεραν λίγο από το αίμα τους ενισχύοντας έτσι την Τράπεζα Αίματος του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου. 

RELATED ARTICLES


Η αιμοληψία  η οποία έγινε στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας αυτές τις μέρες, διήρκησε από τις 10 εώς τις 12 το μεσημέρι και διοργανώθηκε από την διοίκηση και τους εργαζόμενους  της Leptos Estates σε συνεργασία με την Συντονιστική  Επιτροπή Αιμοδοσίας και  Διαφώτισης Επαρχίας  Πάφου (ΣΕΑΔ) και την υποστήριξη από την ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου ΙΑΣΙΣ.

Σημειώνεται ότι μέχρι τώρα  οι εθελοντές αιμοδότες της Leptos Estates έχουν δώσει χιλιάδες φιάλες αίματος για τις ανάγκες των ασθενών, για παιδιά που πάσχουν από μεσογειακή αναιμία, για τροχαία ατυχήματα και άλλες  εκτακτες περιπτώσεις.

Επισημαίνεται ότι η ανταπόκριση των αιμοδοτών της εταιρείας σε κάθε αιμοληψία είναι πάρα πολύ ικανοποιητική , γεγονός που αποδεικνύει  έμπρακτη κοινωνική ευαισθησία, αλληλεγγύη και εθελοντική δράση.

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας