Η ομάδα της Parimatch σε εταιρική εκδρομή στο Τρόοδος

Η ομάδα Ανθρώπινου Δυναμικού της Parimatch, με επικεφαλής την κα Μαριάννα Χατζηαντωνίου, οργάνωσε εκδρομή στο Τρόοδος για το προσωπικό της εταιρείας αλλά και τις οικογένειές τους, με σκοπό την ενίσχυση των σχέσεων του προσωπικού και την καλλιέργεια της ομαδικότητας.

Μικροί και μεγάλοι λοιπόν είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ημέρα στο χιονισμένο Τρόοδος και χωρισμένοι σε ομάδες να δημιουργήσουν τον δικό τους χιονάνθρωπο. Η ομαδικότητα, η μεθοδικότητα και η δημιουργικότητα τους φάνηκε από τους απίστευτους χιονάνθρωπους που έφτιαξαν. Η ημέρα έκλεισε αισίως με άφθονο φαγητό και ποτό σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Η Parimatch δίνει μεγάλη σημασία στο να παρέχει ένα ευχάριστο εργασιακό περιβάλλον στους ανθρώπους της, επενδύοντας σε αυτούς και πιστεύοντας πως είναι το πιο πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο. Εκτός από τις εταιρικές εκδηλώσεις που συχνά οργανώνει, δίνοντας την ευκαιρία στους υπαλλήλους της να ξεφύγουν από την ρουτίνα, να συνεργαστούν και να γνωριστούν καλύτερα μεταξύ τους, προσφέρει καθημερινά δωρεάν γεύμα, δωρεάν μαθήματα Αγγλικών και Ρωσικών κατά τη διάρκεια των εργάσιμων ωρών, ευέλικτο ωράριο, ίσες ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής εκπαίδευσης και ανέλιξης, πρόγραμμα διαχείρισης ταλέντων και σύστημα αξιολόγησης και δωρεάν ιατροφαρμακευτική κάλυψη.
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor