Ετήσια εκδήλωση προσωπικού της φαρμακοβιομηχανίας Remedica

Σε μια φαντασμαγορική βραδιά εφάμιλλη των επιτυχιών και του μεγέθους της η κυπριακή Φαρμακοβιομηχανία Remedica, με την παρουσία πέραν των 1.000 προσκεκλημένων πραγματοποίησε το Σάββατο 5 Ιανουάριου στο Monte Caputo στη Λεμεσό, το ετήσιο πάρτι του προσωπικού της επ’ ευκαιρία του νέου χρόνου.
 
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους o Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Υπουργός Εξωτερικών, Βουλευτές, ο υπαρχηγός της αστυνομίας, εκλεκτοί προσκεκλημένοι και συνεργάτες καθώς και όλο το προσωπικό της εταιρείας.
 
Στον χαιρετισμό της εκδήλωσης, ο Δρ. Μιχάλης Νεοπτολέμου, Διευθύνων Σύμβουλος της Remedica ευχαρίστησε το προσωπικό για τα εντυπωσιακά και πρωτόγνωρα αποτελέσματα για την εταιρεία της οικονομικής χρονιάς που πέρασε και επισήμανε ότι αυτό αποτελεί και το μεγαλύτερό της περιουσιακό στοιχείο. Ο τομέας της φαρμακοβιομηχανίας είναι ένας τομέας που δημιουργήθηκε και εξελίχθηκε μέσα από κατεξοχήν ιδιωτική πρωτοβουλία και αποτελεί
σήμερα το 35% των συνολικών εξαγωγών της Κύπρου καθιστώντας την ως το μεγαλύτερο εξαγωγικό προϊόν με ανοδική πορεία και τεράστια συμβολή.
 
Ο πρόεδρος της Βουλής κ. Συλλούρης συνεχάρη τη Remedica τόσο για τις οικονομικές της επιδόσεις αλλά και για το ευρύ κοινωνικό έργο το οποίο επιτελεί σε όλους τους τομείς και τόνισε ότι η Κύπρος μπορεί να γίνει για την ευρύτερη περιοχή ένα κέντρο βιομηχανικής ανάπτυξης. Παράλληλα επεσήμανε τη βούληση να αναλάβει πρωτοβουλίες, ώστε η πολιτεία να στηρίξει τον τομέα της φαρμακοβιομηχανίας ο οποίος συμβάλλει ενεργά την οικονομία της Κύπρου και έχει αναχθεί σε έναν υγιή αναπτυξιακό πυλώνα.
 
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς τιμήθηκαν η ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία Pharos, σύμμαχος και συνεργάτης για 13 χρόνια της Remedica, καθώς επίσης και όλοι οι εργαζόμενοι στην εταιρεία με υπηρεσία άνω των 20 χρόνων.
 
Ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας από τον Πρόεδρο της Βουλής και η έναρξη του καλλιτεχνικού προγράμματος από τη χορευτική ομάδα της παγκοσμίου φήμης σχολής Arthour Murray που κορυφώθηκε με τη μοναδική ερμηνεία των Μιχάλη Χατζηγιάννη και Δημήτρη Μπάση.
 
 
 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Το Limassol Blu Marine σε αποκριάτικους ρυθμούς το τριήμερο των καρναβαλιών
Εκδήλωση ΟΠΑΠ Κύπρου με τους πράκτορες συνεργάτες της
Το επιχειρείν της Κύπρου σε... αναμμένα κάρβουνα (pics)
Το Paradox Museum Limassol μπαίνει σε ρυθμούς καρναβαλιού
Καρναβάλι ξανά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
City of Dreams Mediterranean: Μια φαντασμαγορική βραδιά με Δέσποινα Βανδή και Γιώργο Λιβάνη
To ίδρυμα ENAVSMA έκλεισε πανηγυρικά τις εορταστικές εκδηλώσεις του με τον Κωστή Μαραβέγια
Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC)
Γιόρτασε τον Άγιο Βαλεντίνο με μία ρομαντική απόδραση στο ξενοδοχείο Annabelle
Φιλανθρωπική εκδήλωση αγάπης και προσφοράς απο ΠΑΣΥΚΑΦ και Counsellor