Το κοινωνικό πρόσωπο της ICTS τo 2018

Δελτίο τύπου  09/01/2019 08:34
Το κοινωνικό πρόσωπο της ICTS τo 2018

Το κοινωνικό πρόσωπο της ICTS τo 2018

Δελτίο τύπου  09/01/2019 08:34
Το κοινωνικό της πρόσωπο επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία η εταιρεία ICTS, πραγματοποιώντας κατά το 2018, σειρά από εκδηλώσεις και προσφορές.  

RELATED ARTICLES


 
Συγκεκριμένα, η εταιρεία, στο πλαίσιο της προσφοράς της στο προσωπικό έδειξε την εκτίμησή της σε αυτό, προσφέροντας οικονομικά bonus για την παραγωγικότητά τους, σε όσους πληρούσαν συγκεκριμένα κριτήρια. Η ενέργεια αυτή αποτέλεσε μια ανταμοιβή, για την αφοσίωση που επέδειξε το προσωπικό στις αυξημένες ανάγκες των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου αλλά και του Λιμανιού Λεμεσού κατά τις περιόδους Αύγουστο και Σεπτέμβρη, όπου υπήρχε αυξημένη επιβατική κίνηση.
 
Τα κριτήρια για να δοθεί το bonus ήταν: Όσοι δεν απουσίασαν από την εργασία τους χωρίς σοβαρή αιτία κατά τους δύο αυτούς μήνες, τηρούσαν το ακριβές ωράριο εργασίας και δεν είχαν λάβει γραπτή αναφορά από την εταιρεία κατά το συγκεκριμένο δίμηνο. Να σημειωθεί ότι το «productivity bonus» έλαβε το 75% των εργαζομένων.
 
Επιπλέον, απονεμήθηκε το βραβείο «Employee of the month» στο άτομο που επιδεικνύει πίστη και δέσμευση στην εταιρεία, εξαιρετική απόδοση, ηθική και επικοινωνιακή συμπεριφορά, καινοτομία και δημιουργικότητα, ομαδικότητα, σωστή εξυπηρέτηση προς τον πελάτη και άλλα.
 
Στο πλαίσιο των ενεργειών ΕΚΕ η ICTS τίμησε την παγκόσμια μέρα της γυναίκας, απονέμοντας, στις 8 Μαρτίου 2018, λουλούδια στις γυναίκες εργαζόμενες. Στις 14 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποίησε αιμοδοσία, σε συνεργασία με τον PA.SY.FI.FA στην Πάφο, η οποία τέθηκε υπό την αιγίδα της υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών κι Έργων Βασιλικής Αναστασιάδου.
 
Κατά τον μήνα Οκτώβριο, όπου πραγματοποιείται η εκστρατεία ενάντια στον καρκίνο του μαστού, η ICTS με την Hermes Airports και τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου υποστήριξαν τις ενέργειες του ΠΑΣΥΚΑΦ, με το προσωπικό της να συνεισφέρει στον παγκύπριο έρανο. Το κουτί εισφορών για τον ΠΑΣΥΚΑΦ παραμένει για ολόκληρη την χρονιά. Επίσης συμμετείχε με ποδοσφαιρική ομάδα, η οποία μάλιστα κατέκτησε και το κύπελλο, στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε για τον καρκίνο του μαστού.
 
Το 2018 για την ICTS ήταν σημαντικό καθώς πλέον είναι μέλος του CSR Cyprus ενώ συμμετείχε με τον Σύνδεσμο αυτιστικών παιδιών στο πρόγραμμα «I CAN FLY». Τέλος η εταιρία έδωσε το παρόν στα σεμινάρια εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που διοργανώθηκαν από τον ΟΕΒ ενώ ήταν ο Μεγάλος Χωρηγός του 3ου Παγκύπριου Συνεδρίου για θέματα Ασφαλείας Security Project «Securing smart cities & buildings».
 
Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας